На вниманието на Президент Румен Радев: Подкрепихте ли Орбан?

Уважаеми г-н Президент,

Присъствали сте на срещата на високо равнище в Брюксел, на която неолиберални европейски политици с явна джендърска насоченост са си позволили да се нахвърлят върху Виктор Орбан заради човеколюбимия му закон за забрана на гей-агитацията сред подрастващите. Това, видите ли, било хомофобско, насочено срещу хомосексуалистите и пр. А той им го обясни много простичко и ясно /цитирам по смисъл/: “Ние не сме овце, за да вървим след всяка заповед на Брюксел. Няма да позволя на ЛГБТ-културата да навлиза в училищата, нито да целувам ръка на тези, които не знаят хора ли са, жаби ли са, мъже ли са, жени ли са.”

Орбан дори е бил заплашен от премиера на Холандия Рюте, че след като Унгария не споделяля европейските ценности  /сред тях, както е известно, отдавна фигурира педерастията!/, тогава да напуска ЕС… Що за болшевизъм; това възроденият дух на болшевишкия Кремъл ли е; на какъв континент живеем – демократичен или нацистки?

Вие, г-н Президент, реагирахте ли на тези нападки срещу един достоен държавник, европеец и християнин, пламенен защитник на християнските – а не на джендърските – ценности??

Ще съдействате ли и в България да бъде приет подобен закон?

Tags: 

Comments are closed.