Посетете платформата „Отворени врати в МУ-Варна 2022“

​От 28 март 2022 г. всички, които се интересуват от предлаганите специалности, студентския живот, учебните бази и как се кандидатства в МУ-Варна, могат да посетят онлайн платформата „Отворени врати в МУ-Варна 2022″ 

Варненският медицински университет предлага обучение в 26 различни специалности. Интересът към всички тях е устойчиво висок, а конкуренцията продължава да държи челни позиции, като за едно място се борят 5-6 кандидати. От настоящата учебна 2021/2022 година са открити две нови специалности – „Биомедицинска техника и технологии” и „Клинична логопедия”.

Кандидат-студентите могат да посетят виртуално четирите факултета към университета – Медицина, Дентална медицина, Фармация и Обществено здравеопазване, както и Медицинския колеж и филиалите в Шумен, Велико Търново и Сливен и да разгледат учебните бази за клинично обучение. Така те могат предварително да се ориентират и запознаят с възможностите, които предлага МУ-Варна и професионалната реализация след завършването, ще имат възможност да получат пълна информация.

Tags: 

Comments are closed.