“Новото нормално” е ненормално

“Превърнахме ненормалното – в нормално”, още преди 20-тина години с тъга отбелязваше непрежалимият Марко Семов положението в България.

Уви, така е. Да постави навременна и точна диагноза на една болест е първата и най-важна стъпка на лекаря за правилното ѝ лечение. Стига болният да го иска и да му съдейства.

Някаква креслива тълпа от стотина “публични личности” отправиха призив към нашите т. нар. политици час по-скоро да съставят правителство, но не какво да е, а – евроатлантическо! Досега все смятахме, че би трябвало да ни управляват хора с български – а не евроатлантически, руски, турски или каквито и да са други! – цели и похвати.

Но те са съвсем различни за въпросните майцепродавци – чуждопоклонничество, слагачество и блюдолизство, с абсолютен приоритет за чужди интереси, с открити призиви за открити бойни действия с внуците на освободителите ни.

Защото първото и абсолютно условие за това бленувано правителство е… подпомагане не на Родината, а на една чужда измислена страна. Ами – кой ви спира, като толкова много я обичате? Навличайте униформите на бандеровци, нарамете калашници и тръгвайте за фронта.

Ето го в “Онзи списък”, легендарния диетолог Едвин Сугарев; къде без него? Навремето се тръшкаше и заявяваше, че няма да слага и хапка в устата си, ако ВНС приеме новата Конституция. Цял месец пред дома му се бутаха телевизионни камери и линейки. Шумна тъмно-синя тълпа скандираше канонизираното му име. Елка Константинова пищеше в транс: “Еди, ти си нашият Ботев, ти си нашият Левски!”, а навъсеният Лучников буботеше: “Исусоподобният Едвин!”.

Бяха пропуснали да го сравнят и с Мохамед, Мойсей, Буда и Далай-Лама, а защо не – със самия Бог. По късно “Исусо-подобният” спретна още две гладни стачки заради някакви други свои капризи; в психиатрията подобна проява се нарича “суицидален шантаж”, т. е. чрез мним опит за самоубийство да търсиш някакви облаги. Същият вечно намръщен индивид публично запали пред Президентството книгата на Желю “Фашизмът” – подражавайки на организираното от Гьобелс аутодафе. Срещу “Фашизмът” с… фашистки методи. Исусоподобен, а? Скриха го възможно най-далече – посланик в Индия, там обичат да гладуват; после си го прибраха по-наблизо – консул в Ниш. Какво е свършил и на двете места за държавата – не сме чули, нито видели. Да си го носят на гръб.

Ето я в този “Онзи списък” и Богдана – великолепна певица, но непоклатима костовистка (толкова ли не вижда разбойническата му приватизация, оглозгала България и унищожила селата ни?).Вярно, баща ѝ Иван е пребит с тояга по главата от циганина Шахо в Ловеч и не може да обича комунизма, ала какво общо има той с днешната олигархична Русия?

По време на социализма милицията гонеше мъжете с бради; дори и само да си небръснат, се смяташе за негласен протест срещу властта или най-малкото – неприлично. Нищо, че Маркс, Енгелс, Ленин, да не говорим за Кастро, си бяха доста обилно окосмени. За израз на лош вкус се таксуваше и татуирането. Днес по улиците на големите градове, особено – на София сякаш се разхождат батальони джихадисти – почти няма младеж без брада, татуировки и раница на гърба.

Нашумялата Емили Тротинетката пък се оказа всъщност… травестит. Най-нагло снима клип в стил садо-.мазо с едно нещастно момче. Затова е номинирана за… “Личност на годината” от някаква антибългарска организация. Нито една от “правилните” телевизии не я пропусна; и – как иначе: от Брюксел люто ни се заканват, ако не приемем сатанинската им Истанбулска конвенция, чиято цел е извращаване и изпедерастяване на децата ни – само това липсва на демографски стопяващата се България, за да я унищожи окончателно и безвъзвратно.

Та това ни е “новото нормално”, прехвалените евроатлантически ценности: да си брадясал; обилно татуиран; от Третия пол; да вършиш глупости и простотии; да не знаеш и сричка от Ботев и Вазов; Левски да е само име на отбор; да разрушаваш с чук паметници, заради което телевизионните мисирки да се изпретрепват да те интервюират, сякаш си най-големият герой, полицията да не смее да те задържи, а Общината – да не ти иска обезщетение; свети думи като Родина, Отечество, майка, татко, семейство вече да са неприлични и дори мръсни. Ако, недай си Боже, си хетеросексуален и с деца, ти подлежиш на презрение; скоро – и направо на унищожение.

Прав си, Войвода: идиоти са!!

Comments are closed.