Що не ми го осмучеш?…

“Искаш ли да ми осмучеш езика?” Тези думи ги произнася не някакъв уличен извратеняк, а… самият Далай Лама!!

Още по-смущаващо е, че ги отправя публично към едно 10-годишно момченце, навирайки дебелия си като на крава език в устенцата на детето; всичко това е доказано на клип, който се върти в електронната мрежа…

И ти ли, Главни Първосвещенико на тибетската будитска школа Гелуг, наричан “Скъпоценен победител”, носител на Нобелова награда за мир/1989, обявен още на 2-годишна възраст 1937 за 14ти Духовен водач на тибетския народ, си падаш по педофилията?!

Какво им става на тези духовници?! Папа Бенедикт, който почина неотдавна, бе принуден да разследва зачестилите прояви на тази перверзия сред своите свещенослужители, като срамежливо призна, че 7% от тях ги практикуват… И какво от това? Нима уволни и заклейми някого? Изглежда, не са само 7%…Всички сме чели потресаещата книга “Свещеният вертеп” на Лев Касил, в която се изнасят невероятни данни за разврата във Ватикана и манастирите, в т. ч. абортите и извънбрачните деца. Изглежда, забраната за сключване на бракове, което априори осигурява редовен полов живот, нерядко води освен до двукратно повишение на рака на простатата и рака на маточната шийка у монасите, съответно – монахините, още и до практикуване на извращения (онанирането не спада към тях, то дори е полезно за отпускане, а и за здраве, когато липсва партньор)..

Православното духовенство се дели на две категории – “бяло” (свещениците, с право на семейства) и “черно” (монасите, на които е забранено да се женят). Половото въздържание, особено при млади здрави мъже, се издържа трудно, затова те понякога прибягват до хомосексуално задоволяване. Явно то е било разпространено още в Средновековието, защото е запазено писмо на Патриарх Евтимий в отговор на един игумен, който го пита дали това е грях и трябва ли подобни люде да се смятат за грешници и да им се отказва духовнически сан (цитираме по памет): “Може, но проникването в задното отвърстие да не е било повече от един-два пъти…”

Според Библията Господ най-сурово заклеймява хомосексуализма и повелява смъртно наказание за него: “С мъжко да не лягаш като с женско; това е гнусота; и двамата да се убият!”, дава указанията си Той на Мойсей. Подобно е указанието Му и спрямо зоофилията (“и животното убийте!”). Господ забранява “мъжеловството”, защото то не дава плод; козичката също не може да забременее от човек…

Социалистическият Наказателен кодекс предвиждаше строги присъди при хомосексуализъм; днес те правилно отпаднаха, когато има взаимно съгласие, но това извращение се преследва, ако е извършено с насилие или при възползване на финансова или служебна зависимост. Всъщност, нима не е най-долнопробна перверзия, ако хетеросексуалният ти началник те изнудва да му легнеш под угрозата от възможността да не ти продължи трудовия договор (имаше подобен случай с един изпълнителен директор на столична поликлиника, който подписваше трудовите договори на по-хубавките си служителки само за по 6 месеца…)?

1,5-2% от мъжката популация са преминалите “на отсрещния бряг”, но благодарение неистовото му рекламиране и препоръчване като нещо много хубаво от най-ранна детска възраст, в някои страни вече надвишава 10%. Сторонниците на “Златния милиард” усилено го продължават чрез подкупени мисирки. Всички психиатри (освен абарските) смятат, че при доброволно взаимно съгласие този вид ласки не са перверзия, както до неотдавна се диагностицираха, а само девиация (отклонение), но те не дават плод, а нали това е целта на неолибералите-соросоиди: намаляване възпроизводството на населението?

Интересно е друго: че ХИВ-инфекцията се предава много по-лесно сред нежните представители на силния пол (защото ректумът има перисталтика отгоре-надолу, затова не е предназначен за секс, а и тогава се получават рагади (цепнатини), през които вирусът влиза безпрепятствено. Също – и сифилисът.

Явно е крайно време в Наказателния кодекс да залегне нова постановка: относно агресивната пропаганда и агитация и насилственото приобщаване към собствения пол, което – според нас, би трябвало да се таксува като престъпление към човечеството. Илон Мъск го препоръчва по-ясно: “Всеки родител или лекар, който променя пола на млад човек, ненавършил пълнолетие или го стерилизира, трябва да получава присъда доживотен затвор.”

Comments are closed.