Проф. Анелия Клисарова – с орден “Св. св. Кирил и Методий” I ст.

Ректорът на МУ – Варна проф. Анелия Клисарова бе удостоена от Президента Георги Първанов с орден “Св. св. Кирил и Методий” I степен по повод цялостното ъ научно-преподавателска дейност и във връзка с нейната 50-годишнина.
Проф. Анелия Клисарова е родена във Варна, където завършва медицина. Специализира в Германия, Швейцария и Кипър. От 2003 г. е началник на Центъра за образна диагностика и лъчелечение и зав. отделението по нуклеарна медицина към УМБАЛ “Св. Марина” – Варна. През досегашните си 2 мандата като ректор подготвя и разкрива 2 нови факултета – по дентална медицина и по фармация. Оглавявала е и Комисията по здравеопазване в община Варна, където съдейства за откриването на Център по имплантология и финансиране на програмата “Ин витро”.
Честито и за много години!

Проф. Анелия Клисарова – с орден “Св. св. Кирил и Методий” I ст.

Ректорът на МУ – Варна проф. Анелия Клисарова бе удостоена от президента Георги Първанов с орден “Св. св. Кирил и Методий” I ст. по повод цялостното ъ научно-преподавателска дейност и във връзка с нейната 50-годишнина.  Проф. Анелия Клисарова е родена във Варна, където завършва медицина. Специализира в Германия, Швейцария и Кипър.

От 2003 г. е началник на Центъра за образна диагностика и лъчелечение и зав. отделението по нуклеарна медицина към УМБАЛ “Св. Марина” – Варна. През досегашните си 2 мандата като ректор подготвя и разкрива 2 нови факултета – по дентална медицина и по фармация. Оглавявала е и Комисията по здравеопазване в Община – Варна, където съдейства за откриването на Център по имплантология и финансиране на програмата “Ин витро”. Честито и за много години!

Tags: , , ,

Comments are closed.