Обява на УМБАЛ “Света Анна” – София АД

Университетска многопрофилна болница за активно лечение “Света Анна” – София АД на основание чл. 90 от Кодекса на труда, във връзка с чл. 68 ал. 7 от Закона за лечебните зеведения, обявява конкурс за следните длъжности:

Началник Клиника по ортопедия и травматология;

Началник Клиника по Нервни болести;

Началник Неврохирургична клиника;

Началник Очна клиника

ИЗИСКВАНИЯ КЪМ КАНДИДАТИТЕ: 1. Хабилитирани лица с висше медицинско образование и призната специалност по профила на клиниката; 2. Да не са придобили право на пенсия за осигурителен стаж и възраст.

Конкурсът ще се проведе чрез защита и събеседване по проект: 1. Медицинска и икономическа ефективност на клиниката (клиничен мениджмънт, лекарствена политика, управление и контрол върху разходите и качеството на лечение); 2. Устройство, дейност и вътрешен ред на клиниката; 3. Въвеждане на нови методи в диагностично-лечебния процес и подобряване на качеството; 4. Организация и ръководство на учебния процес на медицинските специалисти; 5. Изпълнение на научни програми в клиниката.

КАНДИДАТИТЕ ДА ПРЕДСТАВЯТ СЛЕДНИТЕ ДОКУМЕНТИ: – проект; – заявление за участие; – професионална автобиография; – ксерокопие на документи за завършено висше медицинско образование, призната специалност, хабилитация, сертификати; – препис-извлечение от трудова книжка; – трудова характеристика; – медицинско свидетелство, заверено от психодиспансер; списък на публикациите; – удостоверение за членство в БЛС.

Документите се подават в запечатан плик, надписан за коя длъжност се кандидатства. Проектът се подава в отделен плик, поставен в основния. Документите се подават в сектор “Човешки ресурси” в 30-дневен срок от публиуване на обявата във в. “Форум медикус”. Тел. за връзка: 975-91-21.

Tags: 

Comments are closed.