XXIV Варненски Урологични Дни в к.к. „Злати пясъци“

От 13-ти до 15-ти септември 2012 г. в хотел „Палм Бийч“, в к.к. „Златни Пясъци“ ще се проведат традиционните Варненски Урологични Дни – един от големите форуми, който събира урологичната общественост от цялата страна. Организатори на събитието са Медицински университет „Проф. д-р Параскев Стоянов“ – Варна, Българското урологично дружество – София и МБАЛ „Св. Ана“ – Варна.

По време на XXIV-тото издание на симпозиума ще бъдат разгледани новите аспекти в диагностиката и лечението на онкологичните заболявания на ППС. Лекции и доклади по тази и други теми ще изнесат видни специалисти от цялата страна. Дискусиите в разнообразната и актуална програма на симпозиума и контактите между специалистите-уролози ще дадат възможност на участниците да обсъдят основните научни направления, по които се работи у нас и да се стимулира бъдещото развитие на урологията в България.

Коктейлът по откриването на XXIV Варненски Урологични Дни ще се състои на 13.09.2012 г. от 20.00 ч. в ресторанта на хотел „Палм Биич“. Официалното откриване на симпозиума ще бъде на 14.09.2012 г. от 09.00 ч.

Comments are closed.