ПРЕМИНЕТЕ НА ДРУГИЯ ТРОТОАР!

За пореден път гей-парадът разбуни духовете у нас. Вероятно организаторите му това и целят: да предизвикват обществото. Дали ще ги ругаят или ще ги поощряват – не е важно; важното е да се говори за тях – “обратните”, “хората с двойно чувство”, “меките китки”. Е, и какво ще спечелят от това?

Лично мене не ме интересува кой с кого си ляга и какви сексуални практики предпочита. Интересува ме дали е добър и слънчев човек, дали се справя с работата си, какво допринася за обществото. А какви ги върши в свободното си време, си е лично негов проблем. Не ми е ясно само защо ще трябва да ми го навира в носа? И на мене, и на децата ми?! Аз занимавам ли го със сексуалните си фантазии и мокрите си сънища?

Скочи, разбира се – традиционно, и родната църква. Нищо, че в Светия й синод и по манистирите бъка от чернокапци, почитащи много повече 2 февруари, отколкото Великден. Нали в Библията пише, че Бог е заповядал на Мойсей: “С мъжко да не лягаш като с женско, това е гнусота; и двамата да се убият!”. Излиза, че благият, милостив и всеопрощаващ Господ е безпощаден към “мъжеловците”, както ги наричат Техни Високопреосвещенства. Хитлер също ги е преследвал – закачвал им е розови триъгълничета на реверите и ги е изпращал с ешелоните към Аушвиц и Треблинка. Хитлерова му работа. А лично той е бил копрофаг; карал е мадамите си да извършват такива гнусотии (да се изпускат отгоре му, да ме прощават по-чувствителните читателки), че 5 от 6-те, с които е имал връзки, са се самоубили.

Всъщност, перверзия (извращение) няма, когато има взаимно съгласие и се доставя взаимно удоволствие. Перверзия има, когато се прилага насилие, както и принуда чрез служебна или финансова зависимост. Хомосексуализмът е просто една девиация (отклонение); подобно на преградката между ноздрите – у едни хора е изкривена налява, у други – надясно, но почти у никого не е абсолютно права. Така че всеки от нас си носи някаква девиация в себе си. Какво ни интересува каква е тя при другите, нали не ни пречи?

Убеден съм, че гей-парадът пречи на обществото, защото разбунва част от него. Немалко хора ще си ръсят свободните радикали (а те карат клетките да се израждат злокачествено), адреналина (предизвиква стрес, свива съдовете и повишава кръвното налягане), захарта (уврежда ги и може да предизвика диабет). Никой няма право да уврежда здравето на ближните си, това е дори подсъдно! Защо тогава Общината позволява подобно нездравословно мероприятие?

И миналата, и тази година писах на Комисията за защита от дискриминация (председател Кемал Еюп), че се чувствам дискриминиран от този гей-парад и се безпокоя от подобно предизвикателство срещу общественото здраве и добрите порядки, и то – в условията на жестоката ни демографска криза (знае се, че хомосексуалната любов не е продуктивна, т. е. от нея не се раждат деца…) – не получих никакъв отговор. Изглежда, хетеросексуалните, които сме – все още! – мнозинство, нямаме право на защита, когато малцинството хомосексуални (3 до 6% от мъжката популация в отделните страни) се опитват да натрапват на нас (и децата ни!!) техните сексуални предпочитания и по този начин да ни мачкат и тормозят.

Вероятно Кемал Еюп е чел старогръцките философи – Сократ, Платон, Зенон, които са наричали хомосексуалната педофилия “уранизъм” (небесна любов) и с удоволствие са я упражнявали. Да, по левия тротоар е ходел и самият Александър Македонски, който си е имал собствен хейтър (мъжки любовник), както немалко от войниците му. Но това значи ли, че ние ще копираме гръцките легиони?

Хомосексуалният секс отдавна вече не се преследва от закона, освен ако е извършен насилствено или е използвана служебна или финансова зависимост. Но той е и опасен за здравето! Не става въпрос само за проклятието на любовта изобщо – СПИН, защото правото черво не е предназначено за секс, неговата перисталтика е отгоре надолу, а и е много по-тясно от вагината и при проникване на чуждо тяло в него се нацепва, получават се невидими за окото фисури, през които ХИВ прониква много по-лесно). Преминалите на левия тротоар много по-често боледуват и от пролапс (изпадане) на правото черво, а в напреднала възраст – от инконтиненцио (незадържане на газове и екскременти); същата опасност грози, прочее, и жените, които го предпочитат анално…

В заключение: уважавам всеки по-различен и не му правя нищо лошо.

Настоявам и той да се отнася по същия начин към мене. Защото с нищо не съм заслужил да бъда дискриминиран!

Comments are closed.