СТИГА С ТОВА ГЕЙ-НАТРАПВАНЕ!

За кой ли път гей-сдруженията издевателстват над безпомощните столичани, като си спретват гнусни шумни паради пред децата им.

Нека да се разберем: педерастията не е перверзия (извращение), нито психопатия. Тя си е просто отклонение от нормалния сексуален акт, чиято основна цел, освен удоволствието, е преди всичко – продължаване на човешкия род. В древна Елада са наричали хомосексуалните ласки “уранизъм” (небесна любов); дарявали са ги Сократ, Платон, Александър Македонски. Съвременната медицина не приема нестандартния секс за извращение, след като няма насилие, не се причинява болка и/или унижение и не се използва материална или служебна зависимост. Когато има взаимно съгласие и се доставя взаимно удоволствие, тогава няма извращение. Извращение обаче, освен насилието и служебната зависимост, е също и натрапването на твоя начин на живот на другите. В този смисъл позволяването на тези гадни гей-паради унижава достойнството и честта на хетеросексуалните – а те са много повече от хомосексуалните, които в различните страни варират от 3 до 6% от мъжката популация. Не намирам за редно и предизвикателното поведение на “парадиращите” с обратната си нагласа сънародници. Голяма част от тях вероятно са и педофили, което си е престъпление. С какво право общината им позволява да се гаврят с нашето достойнство? Ами дайте тогава да организираме парад и на курварите, че и на пияниците, че и на геронтофилите. Нали и те имат права?!

Нееднократно съм сезирал т. нар. Комисия за правата на човека (председател Кемал Еюп) – никакъв отговор. Какво излиза: че обратните имат правата да издевателстват над нас, родителите?

И всичко това: в условията на демографския срив!?!

Comments are closed.