УЛИЦИТЕ НЕ СА ЕКОЛОГИЯ И СА ЗА ХОРА, НЕ ЗА КУЧЕТА!

Ужасяващото разкъсване на един възрастен професор от глутница кучета за сетен път поставя въпроса: градските улици за хора ли са предназначени или за кучета? Защото и самата столична фирма, която се занимава уж с тяхното ограничаване носи неправилно име – “Екоравновесие”. За каква екология може да се говори в градовете – та тя е понятие за природата!

В този остър кризисен период, когато много хора буквално не си дояждат, Столичната община заделя големи суми (неизвестно колко) от нашите данъци за храна и кастриране на кучета, немалко от които са агресивни и, както виждате, жестоко хапят млади и стари, та чак с риск за умъртвяване. Коя държава би допуснала подобно варварство с гражданите си? Разберете: човешкият живот е неизмеримо по-важен от благоденствието на някакви си кучета. Те съвсем нямат място по улиците. Да не говорим, че нерядко разнасят и кучешка тения, която също може да доведе до смърт.

Евтаназията е най-правилното отношение към абсолютно ненужните за обществото ни помияри. Това не е жестокост – а истинско милосърдие и хуманизъм. Към хората.

Comments are closed.