Система за електронно базирано обучение

По покана на ръководството на Медицински университет-Пловдив и Център “Проекти” на във Втора аудитория на Аудиторен комплекс на МУ (бул. В. Априлов №15А) бяха изнесени две лекции от експерти в Университетски електронен информационен и образователен център към МУ – София.

Пред академичната общност на МУ-Пловдив презентация на опита и положителните практики за електронно обучение с тематична лекция: „Електронното обучение в Медицински университет – София”  представи Проф. Г. Косекова, дб, дпн, от катедра „Химия и биохимия” на МУ – София, експерт в сектор “Дистанционно обучение” в Университетския информационен и образователен Център.

Втората тема “Университетска електронна информационна образователна система” – представи инж.  Атанас Русев, системен администратор на МУ – София.

Лекциите са във връзка със създаване на система за ефективно дистанционно електронно базирано обучение на магистри по обществено здраве във Факултета по обществено здраве – Пловдив по спечелен от МУ-Пловдив проект с ръководител проф. д-р Ст. Костянев, дмн, ректор на МУ-Пловдив.

Tags: ,

Comments are closed.