Никой от кандидат-депутатите не разкри здравното си досие и сексуалните си практики!

В навечерието на евроизборите нееднократно призовавах кандидат-депутатите да разкрият здравословното си състояние и сексуалните си практики, както правят повечето им западни колеги (това е тема и на отделна глава в новата книга “Болестите и сексът на държавниците”).

Нито един не се отзова. Аз ги подканвах и да изнесат своите виждания и предложения относно подобряване на жалкото ни здравеопазването и катастрофалния ни демографски статус. Но, както виждате, в духа на изключително вялата кампания не се яви нито един кандидат, който да стори всичко това. А навсякъде, където кандидатстваш за работа, ти искат заверено от Психодиспансер медицинско свидетелство; дори и за ръководител на клиника или отделение в болница.

Настоявате за това предложение, защото ние, избирателите, сме фактически работодатели на нашите кметове, депутати и президент. И трябва да сме наясно относно здравословното им състояние и дори, ако щете, сексуалните им практикир те са важни.

Защото ако един хомосексуалист (а това са 3-6% от мъжката популация във всяка страна) си го признае, той става неуязвим откъм компромати от подобен характер. Ако някой му покаже запис с “мъжеловските” му забавления, човекът ще каже: “Нали си го признах?”, и ще излезе чист от компромата.

Нищо лошо няма в това един човек да обича собствения си пол, но нека всички да са наясно с това, ако той иска да влиза в политиката и управлението на държавата. Нали кметовете на Берлин, Париж и Ню Йорк са гейове – е, какво от това; хората ги избраха. Важното е да са умни и добри организатори. “Честността е най-добрата политика”, както казва д-р Тренчев.

Все пак, хомосексуализмът не е перверзия (извращение)!

Той е само девиация (отклонение). Няма перверзия, когато има взаимно съгласие и не се употребява насилие или служебна или финансова зависимост. Но, със съжаление трябва да кажа, че Европа се разплува, след като повечето от зрителите на Евровизия са гласували за едно същество от неопределен, трети пол… “Това е само брада!”, беше заявил(а) Кончита Вурст.

Колко отвратителна гледка: жена с брада!! Как може подобно уродство да бъде харесвано?! Да не забравяме, че една евродепутатка съвсем сериозно предложи педофилията да бъде дезинкриминирана, както и инцестът (сношение с дъщеря!!). Криворазбраният либарелизъм на ЕС ще му изяде главата! Трябва рязка промяна в Европарламента по отношение християнските и общочовешки морални ценности.

Comments are closed.