Милост за българския народ!

С тревога наблюдавах вчерашните два парада в столицата на все още съществуващата България.

Шарени, пъстри като циганска черга знамена, носени от жизнерадостни хомосексуалисти (СЗО умилително ги нарича “мъже, които правят секс с мъже” – изкълчи ли ви се езикът?) и лесбийки (те, разбира се, са “жени, които правят секс с жени” – ако пъхането на чужди тела във телесните им кухини и облизването им значи секс). Шествието им се провеждало за 8-ми пореден път и било подкрепено от 18 посланици на чужди държави. (Какъв ли вой щяха да надигнат те, ако наш посланик би взел отношение към техен вътрешен проблем; но да се бъркат в работите на колониалните страни на колонизаторите е разрешено свише).

Напразни останаха увещанията на духовници и интелигенти, които с подписка до кметицата настояваха за забрана на този гей-марш. 2-3% от населението явно са по-важни от останалите 98%. Нарушавали им се правата на милите обратни резачи? Досега не съм чул някой да бъде гонен от работа, ако разкрие секс-практиките си. Какво ще го интересува чорбаджията това? За него е важното работникът му да работи съвестно и качествено, да му носи печалба. А какво ще прави в извънработно време, с кого ще се навира под юргана, си е лично негов проблем.

Страшното обаче предстоеше: в издигане на искането гей-практиките да бъдат изучавани в… училище. Не “Здравна култура”, не “Вероучение”, а именно: “Гей-практиките”. Красиво, а? Поврага християнските и исконни национални ценности: семейство, създаване и отглеждане на деца. Гей-практиките: това е нашето бъдеще; това го искат – най-важното, и новите ни братя. Защото в САЩ завчера позволиха набирането на гейове в армията (“Ела, вълчо, изяж ме!”) и узакониха гей-браковете, мистърите хомосекшъни бяха пламенно приветствани от президента, а Кери тържествено обеща, че най-важната цел на менторската им страна сега е да сторят същото и в целия свят. Ни повече, ни по-малко.

По същото време на гей-парада в столицата, която растяла, но не стареела, бе организиран, по стара българска традиция, и контра-парад – на мачовците. Дадоха ги и тях за 10 секу,нди по телевизиите: бръснати глави, татуирани дебели ръце, ниски чела, лоши погледи. Ето го – новото разделение на народа ни; нов изблик на стрес, адреналин, кръвна захар, повишено кръвно налягане, ритъмни смущения. И омраза – не килограми, а тонове.

Господа управляющи изчезващата от картата на света страна като една човешка длан,
Проявете малко милост към българския народ, докато все още го има!
Не го доубивайте със собствената си простотия и дупедавство пред чужди посолства.
И по-внимателно с вазелина!

Comments are closed.