На вниманието на УС на БЛС и РЛК

Уважаеми колеги,

Може да ви се струва прекалено романтично, наивно и нестандартно, но в навечерието на годишнината от обесването на най-великия българин си позволих да ви изпратя един проект за вричане на членовете на съсловните лекарски ръководства

Ще препрочитам и спазвам заветите на Левски, залегнали в делото и Тефтерчето му и във всички свои действия ще се ръководя единствено от интересите на моето съсловие и Хипократовия канон: “Преди всичко да не се вреди!”

Няма да злоупотребявам със заеманото положение и със свещения членски внос, нито да ползвам за свои облаги и кариеристични домогвания целите и принципите на БЛС, залегнали в Устава му.

Престъпването на това мое вричане нека се смята за снемане на доверие в мене и освобождаването ми от съсловния пост, който колегите са ми поверили.

(Ако одобрявате и приемате това Вричане, можете да го окачите на вратата на РЛК или съответно в сайта ѝ. Всеки има право на своето съгласие или отхвърляне, пък дори и на насмешка – въпрос на принципи и отношение към съсловието. На тези, на които съм причинил неудобство или безпокойство, не се извинявам)

Tags: ,

Comments are closed.