Меркел загробва Германия и Европа

С удивление чух по “Хоризонт” проф. Божидар Димитров, че е почитател на Ангела Меркел, въпреки огромната ѝ грешка през лятото да призове всички желаещи да дойдат, без ограничение, в Германия, където ще ги приютят, хранят и приобщават. И сега ѝ препоръчвал… да праща самолети в Близкия Изток и да ги извозват в Германия безплатно, защото иначе си рискували живота, като преминавали на лодки Средиземно море…

Както се казва: “Гледам и не вярвам на ушите си”.

Няма да пращам, като професора, отворено писмо на канцлерката, защото няма да го прочете. (Още преди 2 години занесох в Нунциата в София, преведено на английски, подобно писмо до Папата, който бе призовал европейските държавници безотказно да приемат пришълците с чужда – и откровено враждебна! – на Стария континент вяра; разбира се, и до ден днешен Негово Светейшество не ми е отговорил).

Но бих попитал канцлерката следното:
1. Колко още милиона пришълци може да приюти и изхранва Германия, без да ѝ бъде разклатена социалната система?
2. Питала ли е немците дали са съгласни да приютяват на трапезата си неканени гости, които да ги подяждат без никаква полза за икономиката им?
3. Защо предоставя безплатни жилища на тях, а не на германските граждани, които чинно си плащат осигуровките и данъците?
4. Колко от тези пришълци са се интегрирали (предпочитам българската дума – приспособили), в смисъл – работят и произвеждат за германската икономика?
5. Колко от децата им са имунизирани?
6. Какви болести са пренесли в Германия (ако изобщо са им правени изследвания) – туберкулоза, СПИН, малария?
7. Заболелите за чия сметка се лекуват, след като не са внесли и едно евро в германското здравеопазване?
8. Известно ли е колко от пришълците са джихадисти и представляват потенциална заплаха за живота на германците?
9. Не се ли страхува, че драматично ще промени генома и досега спокойния и осигурен начин на живот на германците?
10. Защо е позволила държавен сайт да препоръчва на пришълците да правят секс с германки?
11. Как ще се справи със сексуалното насилие на пришълците спрямо германките – като им препоръчва, по подобие на много кметове – да не излизат сами нощно време, да носят само дълги поли и затворени блузи, да си купуват спрейове със сълзлив газ, сиреч – да живеят в страх и несигурност?
12. Приема ли съветите на немалко кметове и гражданите да не празнуват Коледа и да не се палят коледни елхи пред кметствата, за да не се обиждат пришълците?
13. Приема ли и друго тяхно решение: в детските градини, където има дори само едно мюсюлманче, да не се готви свинско месо?
14. Няма ли човешко, християнско (нали е дъщеря на пастор) и национално достойнство, та така унизително да угодничи на неканени пришълци?
15. Кой ѝ е дал право да се държи така безпардонно и заповеднически към останалите страни-членки на ЕС, след като никой не я е избирал за негов генерал-губернатор?
16. Няма ли, в края на краищата, да си подаде оставката заради очевидния провал на своята външна и вътрешна политика, довели до застрашаване сигурността на Германия и предстоящ неизбежен разпад на ЕС?

Tags: 

Comments are closed.