Когато Европа си събува панталоните…

Има една книга от непрежалимия ми приятел Марко Семов: “Когато светът си събуваше потурите”.

Но сега – за Европа, люлката на цивилизацията.

Тя съвсем се е разголила и наведена. При това – без никой да я кара. Особено – Германия. Тя пък го прави просто – от комплекси за нацисткото й минало, като изкупление за зловещите концлагери. В съчетание с пагубния либерализъм и дагмотичните европейски ценности, това ще допринесе за съкрушаването и на Германия, и на ЕС.

През изминалите коледни празници малцина забелязаха, че кметовете на редица германски, ирландски и шведски градове отмениха старите исконни традиции да поставят елхи по площадите. Един такъв ирландски мер дори помоли съгражданите си да не честват Рождество Христово и по домовете си: за да не накърнявали религиозните чувства на арабските навлеци в кварталите. Не по-малко потресаещо бе решението на славния кралски футболен клуб “Реал” (10-кратен европейски шампион!) от Мадрид (столицата на католическа Испания!) да премахне от герба си кръста – за да не се дразнели привържениците-мюсюлмани (колко ли пък са те?).

Помним погрома в новогодишната нощ над десетки немски момичета в Кьолн, които бяха нагло опипвани по гърдите и между краката, а някои – и направо изнасилени от арабски нерези-пришълци, които – забележете! – са дошли в Германия без визи, безплатно настанявани в луксозни жилища и щедро подпомагани с храна и социални помощи от германските данъкоплатци. И полицията безучастно е наблюдавала този позор за нацията. Нещо повече – цяла седмица не е давала гласност на престъплението, за да не ги обвини някой в ксенофобия , нетолерантност или расизъм.

Това криворазбрано гостоприемство се дължи на предателката на Германия и Европа Меркел, при това – дъщеря на пастор! Пришълците със сълзи на очи я наричат “Мути” (“Майка”), вместо направо да й надянат фереджето, да добавят към името й “ханъм” и да я водят на джамия.

Сега научаваме нещо не по-малко изумително: Редица германски ресторанти вече не готвят свинско месо и призовават народа си да се откаже от този продукт, за да не обиждат новите си съотечественици. Какво ще стане: край на вурстчетата? Просто не е за вярване!
Ами тези хора имат и други традиции: напр. да се радват на мъжки задни отвърстия.

Хайде тогава херовете-германци да ходят с вазелин в джоба, за да бъдат винаги готови на всяка една прищевка на своите неканени гости.

А те идват, прииждат, като цунами. През студения м. януари т. г. са били 30 пъти (!!) повече, отколкото през същия период м. г.

Германците не знаят нищо за мюсюлманските нрави и обичаи. Не са пеели “Даваш ли, даваш, Балканджи Йово”, нито “Яничари ходят, мамо, от село на село, мъжки рожби, яничари правят”.

Ще им се наложи да съчиняват подобни текстове и мелодии.

Да им пожелаем успех.

Творческото вдъхновение вече си го имат.

Айн-цу, цвай-цу, дрън!

Tags: 

Comments are closed.