Паническо разстройство, страхова невроза и тревожност тресат цяла Европа!

Обърнахме се към нашия коментатор по социална медицина д-р Тотко Найденов, автор на книги като “Здравето и болестите на българите”, “Болестите и сексът на държавниците” и мн. др. каква диагноза би поставил на ЕС в сегашната обстановка.

– В момента страните-членки на ЕС са обхванати от паническо разстройство, страхова невроза и тревожност. А това е тежък стрес! Виждате как се сриват британската лира, борсите и другите финансови инструменти; как холяди хора обръщат валута и търсят гражданство в други страни. Сякаш светът ще загине, ако се отчупи една тухла от ЕС.

– Върви ли той към разпад?

– Ако неговите ръководители – затворени в себе си, невслушващи се във волята на народите, не променят поведението си – няма как да се запази. Виждате, че и други страни искат референдуми (стана много модерно да се питат хората – защо досега не ги чуваха?). Те са отвратени от неимоверно високите заплати на еврокомисарите и евродепутатите, от рестриктивността спрямо страните-членки (толкова ли е да са щастливи кокошките – а не хората, размерът на краставиците, извивката на бананите, числото на резенчетата в пликовете чипс?!

Плашат ни тълпите тъмни субекти, немалка част от които са джихадисти! – които свободно нахлуват – без лични карти, без визи, в страните на ЕС и носят бедствия. Вместо да ги озапти, Мути Меркел призова немските девойки да не ходят леко облечени, защото ги съблазнявали и, горките момчета – можело да им посегнат. В Германия разпространяват и листовки, които поощряват собствените си жени да правят секс с мургавите пришълци: и това – в страна, в която съветските войници са изнасили 2 млн германки! Съдът в Люксембург излезе с решение, че преминаването на граница без виза не било повод за арестуване.

Либералните ръководители на ЕС обърнаха гръб на исконните християнски, общочовешки и семейни ценности, които са в основата на европейската цивилизация. Шведският премиер даже бе казал, че най-голямата заплаха за Европа е християнството; запомнихте ли: – не фундаменталният ислям, а християнството, което е Светая светих, основата на Европа, люлката на цивилизацията. Това е пагубна, самоубийствена политика – и тя изплаши народите.

Затова така избуя евроскептицизмът и стремежът към самостоятелност.

Мечтая си Виктор Орбан да оглави ЕС, но няма да го допуснат.

Затова паническото разстройство, страховата невроза и тревожността у европейските граждани и народи ще се разпространяват все новече.

Аз очаквам лоши промени и в епидемиологичното здраве на Европа, защото тези вече над 1 млн пришълци идват от страни, където има много туберкулоза, проказа, малария, СПИН; да не говорим, че децата им изобщо не са имунизирани.

– Вие лично изпитвате ли тревожност?

– Да, и то много. Тревожа се за Европа, която доброволно губи своята християнска и цивилизована идентичност. В момента Европа ритуално извършва своето второ самоубийство. Първото беше Версайският договор, с който приключи касапницата на Първата световна война и който предопредели още по-страшната и гибелна Втора.

Третата вече е започнала – на християнската цивилизация с безмилостния ислямски фундаментализъм. И нея Европа си я предизвика сама. Толкова ли е обезумяла?!

Tags: 

Comments are closed.