Русия = Ислямска държава? Европа, ти си полудяла!!!

Мухлясалите евродепутатчета с “дясна ориентация” (но отговорете ми: кое е дясно, кое е ляво; и може ли човек да балансира само с дясно или само с ляво?) подкрепили резолюция на обуземялата ЕК, че… заплахите за Европа идвали поравно както от Русия, така и от Ислямска държава. Ей, тази пуста Русия, бодат ви в очите несметните й природни богатства, и това си е.

Тези “десни” така и не извадиха дъвката “Крим” от устите си. Нищо, че народът там си е в 90% рускоговорящ и с руски манталитет; нищо, че са решили с референдум да се присъединят към Русия; нищо, че Крим си е руски от времето на Екатерина Велика, но наивникът Хрушчов изкуствено го приши към картата на Украинската СССР, без изобщо да предполага, че някога СССР ще се разпадне; нищо, че ако я нямаше Съветската армия, Европа още щеше да стене под кафявия ботуш.

Вярно, Съветската армия дойде с червен ботуш и въведе в страните от Източна Европа сталинския терор с концлагерите му, но нима Хитлер вещаеше по-добра участ за Стария континент, освен сляпо послушание, масови разстрели, геноцид за евреите и славяните?

Ей, вие от “десния” спектър на Европарламента, вашата неолиберална политика вещае гибел за християнска Европа. С каква съвест слагате знак за равенство между главорезите-фундаменталисти и християнска Русия? Не виждате ли навлеците, които сами й вкарахте под полата, че идват не само да ги хрантутите безплатно, но и да ви изнасилват жените и дъщерите и да ви сменят религията ;ако изобщо вярвате в Господ;защото един шведски вицепремиер бе заявил, че най-голямото зло за Европа било… православието)?!

Пръждосвайте се заедно с провалилите се държавници като Меркел и Оланд, които братски закрилят джихадистите и се зъбят на освободителката си Русия.

Comments are closed.