Второто самоубийство на обезумялата Европа

Всяка година по света се самоубиват 1 млн души (в България са около 850-900). Причините са: семейни друзги, вкл. любовни (изнявара, несподелена любов), алкохолизъм, шизофрения, непоносими болки. Люлката на цивилизацията Европа се самоубива пред очите ни за втори път. (Първия беше Първата световна война, последвана от Версайския договор, който я забремени с Втората).

Сега мотивите на престарялата Баба Европа са повече от необясними: либерализмът, насърчаващ огромни тъмни маси хора, предимно без образование, често – неграмотни, мързаливи, фанатизирани, мразещи всичко, което не е ислямско, да нахлуват в нея; при това тя да ги приютява, храни и издържа за своя сметка, без те да са внесли и едно евро в бюджета й (а и нямат намерение да го правят).

Интересно, кой нормален човек би се съгласил безгрижно да прибере у дома си няколцина нискочели примитиви и да ги храни, да ги допусне и в спалнята си, и да чака от тях благородство и признателност?

+Не се бойте, само 10% от пришълците са ислямисти”, успокояваше ни фрау Мути. Както казва Нено Димов – та това са цели 100 000 ислямисти, цяла армия, която Европа доброволно допуска под полите си. Ясно е какво ще правят там…

Кой нормален човек отбива фекалните води в езерото, от което черпи вода?!

Да, миграцията си има своите корени. Трябва да ги търсим преди всичко в съветската инвазия в Афганистан, после – в американското нашествие в Ирак, в разрушаването на Либия, в ужасяващата война в Сирия, започната заради отказа на Асад да позволи някаква тръба, преносваща газ, да мине през територията на страната му.

Лъч надежда идва от избора на новия президент на САЩ, който ще замести Обама, подпалил тази войва (лауреат на… Нобелова награда за мир!! – няма ли да я върне?). Дано Тръмп най-после усмири побеснялата самоубиваща се Европа, която обяви християнството за по-голям враг и от исляма (изказване на шведски вицепремиер), а Русия – за враг, равен на… Ислямска държава. И продължава ли, продължава абсолютно безсмислените санкции срещу Русия. (Клинтън планираше война срещу нея и заявяваше, че Путин трябвало да последва съдбата на Бин Ладен – какво, ще му праща командоси в Кремъл да го застрелят ли?!!)

Да, тя е по-бедна страна от САЩ, прав е Обама. Но забравя колко велик и самоотвержен е руският народ. Доказал го е във Втората световна война, когато пречупи, с цената на десетки милиони жертви, гръбнака на Хитлер.

Крайно време е глупавият овцедушен либерализъм да отстъпи място на консерватизма.

И престанете с тази мантра за “евроатлантическите ценности”! За нас ценностите трябва да бъдат християнските, семейните и българските!

Иначе до самоубийството ни остават броени години.

Comments are closed.