Кой всява страхове и омраза?

Прословутата “Амнести интернешънъл”, която винаги пламенно защищава де що види осъден педофил и убиец, сега се нахвърли срещу най-достойния европейски лидер Виктор Орбан, както и срещу Доналд Тръмп.

Те, видите ли, всявали омраза и пораждали страхове със своите филипики срещу незаконните (т. е. престъпни) мигранти, безконтролно нахлуващи в Европа и САЩ. Сякаш тези държавници нямат право да бранят страните си от непоканени чужди хора, които идват в тях не за да работят (защото в болшинството си са необразовани и не умеят да правят нищо), а наготово да консумират социалните им помощи, без да са вложили нито цент в тях.

Интересно: дали активистите на тази организация биха широко разтворили вратите на домовете си, за да приютят и изхранват готованковци и лентяи; немалка част от които са и фанатизирани джихадисти, които утре ще ги карат да си сменят религията, иначе ще бъдат обезглавени?!

В същия дух бихме могли да обвиняваме и метеоролозите, които предвещават и ни предупреждават за наближаващи тайфуни, торнада и цунами.

И кой спонсорира подобни организации, в т. ч. и нашия роден “Хелзинкски комитет”?

Comments are closed.