Кога ще прогледнеш, обезумялла Европо?

Издевателствата на самозабравилия се турски президент към християнска цивилизована Европа нямат край.

Германия била нацистка, защото не позволявала да се провеждат на нейна територия политически митинги на други политици. И как така Австрия и Холандия няма да пускат министрите му да правят агитация и пропаганда за новия султан? А и България – откъде-накъде ще се сърди, че негови държавници агитират изселниците ни да гласуват за протурската българска партия? Що за демократи сте бе, аланкоолу? Това ли ви е неолиберализмът: да не пускате моите хора на своя земя? Да забранявате бурките? Да затваряте джамиите, в които се проповядва радикален ислям, който планира да ви смени гяурската вяра и да ви събори катедралите?

Ще ви пусна аз мигрантите, откога се каня: да ви залеят, да ви видят сметката… В моите сънища ви виждам отново в пределите на Османската империя. Ще видите вие: пеняви се кандидатът за световен падишах.

Обезумялата Европа, чиито неолиберални лидери (най-вече – предателката на Германия и ЕС Меркел) се натискаха за сърдечни срещи с него, май най-после ще проемуят (а колко ли време още ще им е нужно?): че Турция не е узряла за член на Съюза. Не само защото в тази страна не се спазват никакви демократически ценности, човешки права и свободи, а защото иска да внесе своите ислямистки идеи и практики на самите нас. Без да са влезли в ЕС, отсега искат да ни ги наложат – с възмутителна, недопустима за цивилизования свят и за международната дипломация сила и наглост. Представете си какво ще бъде поведението им, ако ги приемем в нашето семейство…

И ние сме си виновни. “Да си толерантен в зверилник е равносилно на самоубийство”, казваше Хайтов, имайки предвид безочливото поведение на “Отворено общество” и соросоидите, които са там на хранилка. И защо чак служебното правителство трябваше да реагира (макар и не дотам решително) на недопустимата намеса на турския посланик и един турски министър във вътрешните ни работи?

И как така българският съд регистрира една явно чужда и враждебна партия?!

“От главата си пати”, казва нашият народ.

Добре е, че някои европейски политици, макар и чак сега, го проумяха.

Но дали вече не е прекалено късно?

Comments are closed.