Изнасилване в Европа? Че то е много просто!!

Помните ли инцидента край гарата в Кьолн в новогодишната нощ на м. г.? Колко са били изнасилените и колко п- “само” ощипаните от мигранти германки, никой не разбра. Нещо повече – полицията мълчала цяла седмица: Такива били разпорежданията “отгоре”: не бива да обиждаме гостите си.
Интересно племе са тези германци. Когато Съветската армия нахлува в страната им (зимата и пролетта на 1945), солдатите масово са изнасилвали жените им; говори се за 2 млн озлочестени фрау, в най-различна възраст. Но и солдатите са имали своето основание: връщали си за издевателствата на мъжете и синовете им в окупираната Русия.

Оттогава деянието “изнасилване” би трябвало да предизвиква тръпка на отвращение у немците дори само с произнасянето на думата.
Да, ама не.

Скоро след нахлуването на десетки хиляди неидентифицирани тъмни субекти от Африка и Близкия Изток, властите на Меркел разпространиха диплянка, в която се обясняваше как младите германки да сим се… отдават. И без никакви предупреждения какви болести могат да очакват от тях.

Скоро след това в Австрия оправдаха един изнасилвач на сакато момче. Направил му го в басейн, макар то да се дърпало и да викало “Не!”. Обяснението на нереза: не разбирал немски, не знаел какво му казват…

Та същото се случи завчера и в Дания. Там състрадателните съдии осъдиха 4 афганистанци, на възраст от 16 до 18 години, които изнасилили 6-годишно момче на… експулсиране. Нито ден затвор: само ще ги изпратят по живо, по здраво в Родината им.
Това е то неолиберализмът, европейските ценности. Те оневиняват престъпниците за сметка на невинните им жертви.
В противовес ще дам пример с вече далечното минало. Преди 50-тина години в Мездра бяха осъдени на смърт чрез разстрел няколко младежи, изнасилили едно момиче. Ако си спомняте, тогава безапелационно осъждаха на смърт всеки убиец. А изнасилването е убийство. На душата.

Оттогава това престъпление в този край е непознато.

Имаше в онези тоталитарни времена и хубави неща…

Само не казвайте, че съм комунист.

Comments are closed.