Полудели ли са евродепутатите?!

Евродепутатите с огромно мнозинство гласуваха за отнемане имунитета на колежката си Марин Льо Пен, и то седмици преди президентските избори във Франция, на които тя е сред фаворитите.

Причината е повече от изумителна: позволила си, видите ли, преди 2 години да публикува в Туитър снимки на зверствата на джихадистите от Ислямска държава. Голяма част от тези главорези вече са нахлули и във Франция, и в останалите европейски страни, възползвайки се от великодушната покана на Меркел да идват – без визи, без паспорти, без установена самоличност, без ценз, с една-единствена цел: да завладеят Стария континент, който щедро ги приютява в безплатни жилища и им отпуска огромни социални помощи, многократно по-големи от пенсиите ни. Няма да е далеч времето, когато не само ще изнасилват германките и австрийките, но и ще сменят религията ни. Но – ние трябва да пазим “доброто им име”: никакво разгласяване и разпространение на любимото им занимание – рязане на глави. Иначе – нарушаваме неолибералните си глобалистки принципи…

Каквото сам си направиш, никой не може да ти го направи…

Нищо чудно Марин Льо Пен, която толкова страстно защитава цивилизационните (не – евроатлантическите!) ценности на християнска Европа, да бъде тикната в затвора, за да се спре пътя ѝ към Елисейския дворец.

Ритуалното самоубийство на обезумялата Европа продължава да се извършва пред очите ни.

Comments are closed.