Ще има ли нови епидемии в Европа?

Меркел – началото на епидемиите

Г-20 обсъдили борбата с епидемиите… Чудесно – но кои епидемии? Откъде идва опасността от тях? Защо се допускна тя? Къде гледаха Г-20 досега?

“Идвайте, идвайте! Ще ви приемем всичките, без “таван”!” – пламенно призова фрау канцлерката (по-правилно би било да я титуловаме “ханъм”) безбройните пълчища от необразовани, без никакви хигиенни навици, да не говорим за обща и здравна култура, анонимни мургави мъже и жени.

Да се разберем: не става реч за измъчените, подгонени от ужасните бомбардировки и издевателства сирийци. Става въпрос за т. нар. “икономически” мигранти, които нахлуха в люлката на цивилизацията без паспорти, визи или имунизационни паспорти.

Впрочем, вече не трябват и имунизационни документи. Достатъчно е да се изследват няколко милилитра кръв за наличие на антитела спрямо определени болести, и липсата на тези антитела лесно ще се разпознае.

В момента населението на Африка масово страда от малария, туберкулоза, СПИН, холера, проказа, и немалко паразитози, характерни само за района – филариоза, трахома, лайшманиоза и пр. Някои от тези болести (проказа) имат инкубационен период до 20 години! Дълъг е той и за “жълтата гостенка”, и за СПИН; от него ежедневно се заразяват 7200души, предимно африканци. Странното тук е, че тези хора могат над 15 години да носят вируса в себе си, да бъдат ХИВ-позитивни, без да го знаят, и да заразяват своите сексуални партньори, без да подозират, че едновременно с удоволствието ги “даряват” и със смърт…

Няма друг подход към предотвратяване на епидемиите от превенцията (предпазването): изследване на всеки мигрант (вкл. и децата, разбира се) за имунни тела, както и за ХИВ, и епидемиологично опасните хора да се връщат обратно. Както, впрочем, и всички наглеци, които идват да ядат и живеят наготово, без ддори и най-малкото намерение да работят честно и почтено. Да не говорим за джихадистите, които не мислят за нищо друго, освен как да не сменят религията…

Но обезумелият ЕС прие директива (гласувана и от нашите евродепутати), според която всеки жител на планетата може да влезе свободно в Европа дори и с мотивите, че в Родината му не му понася климатът.

Но Г-20, кой знае защо, тези въпроси не ги обсъжда задълбочено, а само ги споменава.

Интересно е, че СЗО упорито мълчи по въпроса. Вероятно се страхува да не го обвинят в расизъм или липса на неолиберализъм и глобализъм – тези безумни политически течения, които ще унищожат Европа.

Comments are closed.