Те вече са у дома си…

Някакво социологическо проучване сред араби в Германия и Англия гордо извести резултата: анкетираните мургави братя възторжено заявили, че в Европа се чувстват като у дома си и я приемат като своя Родина…

Само дето не са добавили – вероятно от неудобство – че в скоро време я виждат да изповядва исляма. Нали това е целта, посочена им от Свещения Коран: да обръщат, ако е нужно – с огън и меч, останалите народи към правата вяра. Да се молят по пет пъти дневно на всемилостивия Аллах, жените да ходят забулени с фереджета и, още по-добре – с бурки, църквите да бъдат превърнати в джамии, а всички мъже – обрязани. Между впрочем, в последното няма нищо лошо; напротив – здравословно е, защото обрязаните мъже не разнасят бацилус смегматикус, който причинява рака на шийката на матката; ето защо той е непознат сред жените в Близкия Изток и Израел.

Та, да се върнем на думата. “Ще ги интегрираме!”, радостно обещаваше националпредателката на Германия и Европа фрау Меркел-ханъм. А Папата-аржентинец се караше на непослушните европейски държавници, които не желаят мигранти в страните си. Не било християнски. А християнски ли е да ги приемаш радушно, подслоняваш и храниш безплатно, в отговор на което, вероятно – от ориенталска благодарност, не да ти избиват населението и изнасилват дъщерите и жените?!

Наистина, те са си вече у дома.

Остава да се попитаме: а къде ще бъде нашият дом? Защото този въпрос ще трябва съвсем скоро да си го задаваме – за нас, децата и внуците си.

Давай напред, обезумяла Европо! Бъдещето е твое, изборът ти е широк: от Сибир до Марс и Юпитер.

Comments are closed.