Трябвало, значи, да ставаме джендъри?!

До

Председателката на 44-то НС

Президента на Република България

Председателите на ПГ в 44-то НС

Министър-председателя

Светия Синод

Омбудсмана

След заседание на Европарламента (от което са отсъствали всички български евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС; единствено е присъствал Ангел Джамбазки от ВМРО) е огласено обръщение към държавите-членки, които – представете си дързостта им?! – още не са ратифицирали сатанинската ИК. Без да се споменава, че тя е задължително придружена от безумния противоприроден и богоборчески “Обяснителен доклад”, който въвежда задължително джендър-обучение и всесилни, недосегаеми дори и от съда джендър-контрольори, имащи правото да отнемат децата от несъгласните с извращаването им родители и да ги предават на непознати тям т. нар. “приемни семейства” с неясни намерения и практики. Впрочем – ясни: педофилски… ИК, която предвижда най-гнусното насилие над децата и внуците ни, измамнически се представя като защита на децата от насилие.

Не знаем какво точно е говорил г-н Ангел Джамбазки, защото само по “Хоризонт” чухме едно-единствено изречение от неговата реч – че “джендър” стана идеология, а това е недопустимо! По-късно, случайно попаднали на една кабелна телевизия, разбрахме от г-н Джамбазки, че всъщност на въпросното заседание са присъствали само 25 от всичките 751 евродепутати; 15 от тях (вероятно – педофили и хомосексуалисти) са се изказали в подкрепа на ИК и изобщо не е била гласуван никакъв документ. Ето я поредната от фалшивите новини, срещу които либералите твърдят, че се борят, а в същото време – сами произвеждат.

При това, резолюциите на ЕП не са задължителни за правителствата на относително суверенните държави-членки.

С изумление чухме и бившия служебен премиер и конституционен съдия проф. Близнашки, който по една от особено ревностните към джендъризма телевизии изказа… искрено възмущение, че България не е ратифицирала ИК. Нито той, нито някой от журналистите упомена неогласения Обяснителен доклад и зловещите му намерения за извращаване на децата ни. В студиото не присъстваше и поне един опонент на ИК, както изискват принципите на добрата журналистика – да се изслушват и противоположните мнения. Това е другата опасност за обществото: преднамерените фалшиви новини и заглушаване на инакомислещите, извършвано от кресливи субекти, представящи се за либерали и демократи (и – вероятно, добре платени чрез щедро отпуснатите от ЕК 5,850 млрд евро за… джендър-обучение).

Всеки, позволил си да издигне глас срещу натрапваната на народите европейска идеология джендъризъм, бива обвиняван в хомофобия. А защо се поощрява хетерофобията?

Джендър-идеолозите от ръководните органи на ЕС нямат никакво право да натрапват своите сексуални разбирания и практики на мирните и добросъвестни хетеросексуални европейски граждани, които създават семейства и деца и представляват над 97% от народите си!

Нищо чудно: начело на ЕС стоят бездетни хора – Юнкер, Меркел, Макрон, Мей; някои – с основателни подозрения, че са от “Третия пол”… Какво ще ги е грижа тях за нашите деца и внуци?!

Нов потрес дойде от католическа Италия: в тамошния сенат тези дни съвсем сериозно обсъждали дали да дезинкриминират… педофилията; въпрос, който изобщо не би трябвало да бъде разискван от интелигентни и цивилизовани хора, а отхвърлен априори с възмущение и погнуса. В ЕП има и евродепутати, които убедено и разпалено агитираха именно за узаконяване на педофилията и инцеста. И никой от избирателите им не ги призова да се оттеглят! Така и останаха ненаказани от Папата над 3000-те католически свещеници, обвинени в педофилия. Явно те по особен, свой си начин разбират призива на Исус: “Доведете децата!”, както и една от Десетте Божи заповеди: “Не пожелавай жената на ближния си…” Жената – не може, но децата му – да……

Какво става с това човечество? Култ към джендъризма, хомосексуализма, певиците с бради, момченцата-манекенки с полички и маникюр?! Изобщо – яростно отричане на Бога, на Природата?!

Полудяхте ли?! Искате да унищожите Човечеството – и защо?!

Извършихме неволен малък тест по проблема, като публикувахме във ФБ нашето намерение да предложим “Ямболска конвенция”, в противовес на Истанбулската, а именно: в училищата да се провежда не “джендър”, а “здравно-духовна” култура (обучение в здравни знания и навици, неприемане на тютюнопушене, алкохол и наркотици, насаждане на любов към семейството, Бога, децата и Родината). Десетки наши приятели ни подкрепиха безусловно; намериха се само две жени, явно – джендърки или лесбийки, които се нахвърлиха срещу нас с груби и обидни думи; този тип “либерални” хора не понасят инакомислещите. Така, че се надяваме на успех в поредната ни инициатива. Разбира се – засега само от обществото. Защото МОН категорично я отхвърлиха. Там съвсем откровено почитат джендъризма. Безсрамно го доказа зам.-министърката на образованието Деница Сачева (бивш шеф на Кабинета на здравния министър Семерджиев, особено близък и фанатичен негов адептор в провеждането на пагубната за здравеопазването ни “реформа”, която го меркантилизира; и двамата – бивши провалили се кандидат-депутати на ДСБ и “Десните”). В едно телевизионно интервю госпожа-демократката си позволи да заблуди обществото, че джендър-активистките само щели да следят дали имало паритет между момчетата и момичетата в училищните съвети. Кому е необходим подобен контрол? Може би се възстановяват комсомолските учкоми?! Подлият замисъл е ясен: нека влязат в училищата, пък там ще си развиват агитациите, чиято цел е откровено, дори насилствено изпедерастяване на децата ни. Няма да го допуснем, госпожо Сачева!!

“Подценихме тъмните сили, които застанаха срещу ИК”, тъжно отбеляза председателката на 44-то НС. Но кои са те – Светият Синод, БАН, СБП, десетките спонтанно организирали се инициативни групи на граждани и интелектуалци? Почти цялото ни общество, значи, е “тъмна сила”?! Защото не е съгласно с натрапвани му в тъмното, меко казано – смущаващи държавни постановки?!

Но ето я и правосъдната ни министърка, една от най-яростните привърженички на ИК: бламираната от нацията кандидатка за негова “Майка” без никакво стеснение обяви, че двуличният документ бил необходим за България, тъй като Наказателния ни кодекс не бил достатъчно убедителен по отношение защитата на жените от насилие. Та нима ИК съдържа наказателни клаузи и параграфи, на които може да се позове евентуален съд? И – пак: нито думица относно подмолния сатанински Обяснителен доклад, който – и за слепите стана ясно – е истинската цел на ИК…

Защо някои държавници лъжат и заблуждават народа си?! Нали са се клели, че ще му бъдат верни служители и ще работят само в негов интерес?!

Управляващите явно изчакват удобния момент за ратифицирането на ИК – нали са го обещали пред “началниците”? А народа – кой го пита и се интересува от мнението и страховете му?

Пак ли ще трябва да извикаме, като Фучик, към обществото и държавниците: “Хора, бдете!”?

Защото идва, не – нахлува, залива ни, ще ни отнесе! – ново насилие от фашистки тип:“джендъризмът”.

Бдите ли, наистина?

Боже, вразуми нечестивците, които искат да унищожат човечеството и България!

Tags: 

Comments are closed.