Писмо: Ямболска конвенция, не “джендър”, а здравно-духовна култура за децата ни!

ДО

ПРЕДСЕДАТЕЛЯ на 44-то НС ЦВЕТА КАРАЯНЧЕВА

ПРЕДСЕДАТЕЛИТЕ НА ПГ в 44-то НС

ПРЕЗИДЕНТА на РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ РУМЕН РАДЕВ МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛЯ БОЙКО БОРИСОВ

СВЕТИЯ СИНОД

ОМБУДСМАН МАЯ МАНОЛОВА

 

ДРАГИ СЪНАРОДНИЦИ,

Силно сме обезпокоени от упорито натрапваната ни от Брюксел съвършено чужда на нашия народ т. нар. “джендър”-култура, която е истинската цел на Истанбулската конвенция, коварно скрита зад принципите на ненасилие над жените и децата. Всъщност, подмолният й замисъл се съдържа в Обяснителния доклад, който е задължителна и неразделна част от нея, но целенасочено не е публикуван в Интернет и гузно се крие от обществото. Съгласно този доклад ратифициралите ИК държави се задължават да извращават децата си от най-ранна възраст, обучавайки ги в онанизъм, смяна на пола, хетеросексуализъм, Трети пол и други недопустими от здравия разум и морал прояви, придобили популярност под названието “джендъризъм”, т. е. – това идеология с парасексуален привкус. За изпълнението на тези кобни замисли на анонимни педофили и хомосексуалисти, трябва стриктно да следят облечени в неограничена власт и недосегаеми дори от съдебните органи “джендър-контрольори” (съвременни опричници или чекисти?), които ще имат правото да отнемат децата от несъгласните с това сатанинско обучение родители и да ги предават на непознати “приемни семейства”, всъщност – на педофили. Излиза, че тази ИК, упорито натрапвана от Европейския съвет, замаскирана като борба срещу насилието над децата, фактически цели да провежда морално и извратено сексуално насилие над тях!

Няма да отстъпим от исконните наши християнски и семейни ценности, които са запазили народа ни през петвековното иго! Никой няма право да извършва непростимото престъпление: да отнема децата – най-скъпото и свещено нещо за всеки човек! – от родителите им и насилствено да преоформира психиката им!

Държавите, които са ратифицирали ИК, всъщност станаха богоборчески, отрекоха се от Създателя и Светото писание. Ние не искаме да бъдем сред тях и благодарим на всички наши родолюбиви и отговорни държавници и политици, които блокираха този коварен сатанински замисъл на неизвестни брюкселски чиновници.

Безусловно подкрепяме становищата на Президента, Премиера, Парламентарните групи на БСП и “Обединени патриоти”, Светия Синод, БАН, Съюза на българските писатели, Инициативната група на лекари, журналисти и актьори, и много други граждански сдружения и отделни хора, в т. ч. видни наши писатели и интелектуалци, които категорично отхвърлиха натрапваната на суверенната ни държава ИК. Изтеглянето й от НС не ни успокоява, защото съвсем не означава, че няма тихомълком да бъде внесена отново и, недай, Боже – покорно гласувана, след изтичането на европредседателството ни.

Затова българската общественост трябва да стои нащрек!

Няма да позволим децата ни по еничарски да бъдат откъсвани от майките и бащите си, да се отчуждават от тях и насилствено да бъдат извращавани! Това не са си позволявали и най-злокобните и мракобесни режими. Решително заклеймяваме всякакви подмолни опити за ратифицирането на ИК от НС!

България застарява и се стопява демографски; тя е застрашена от изчезване от картата на света! В същото време голяма част от учениците масово пушат, пият и употребяват наркотици, държат се агресивно и непочтително. Именно в тази здравна и духовна област трябва да се насочат нашите усилия, а не в джендъризъм, хомосексуализъм, онаниране, педофилия, инцест, т. нар. “Трети пол” и отчуждаване на децата ни от Бога и родителите им! За съжаление, някои от министерствата финансират джендър-фондации с държавни средства, което буди недоумение!

Искаме не пагубната за поколенията ни “джендър”-, а – здравно-духовна култура за тях! Да се обучават в здравни знания и навици, да живеят смислено и здравословно, без стрес, без тютюнев дим, алкохол, наркотици и агресия, в уважение и обич към другия пол, в желание за създаване на свои деца и семейства, в родолюбие!

“БОГ, СЕМЕЙСТВО, ОТЕЧЕСТВО!” – това трябва да са водещите принципи в българското образование!

Никой няма право да натрапва перверзните си сексуални практики над чистите невинни детски души! Ние, техните родители, баби и дядовци ще ги браним фанатично, ако трябва – до смърт! – от извращаването им и сексуални посегателства над тях!!

НАСТОЯВАМЕ:

# Държавните органи да предприемат нужните мерки, щото в училищата да се въведе обучение не по “джендър”, а по “здравно-духовна култура”; директорите на училищата да поощряват учениците към благородни дела и родолюбие; училищните занятия да започват с издигане на националния флаг и изпяване на патриотични песни; да се върнат и изучават изхвърлените от христоматиите най-вълнуващи стихотворения на Вазов, Ботев, Чинтулов, Вапцаров, Яворов;

# НС най-после да приеме Закона за българския език;

# Да се извърши ревизия в министерствата, изразходвали държавни средства за провеждане, стимулиране и финансиране на дебългаризираща и извращаваща децата ни джендър-политика.

Да живее Майка България!!

Comments are closed.