Световните организации – на поход срещу… света

С потрес научаваме, че ООН, ЮНЕСКО и УНИЦЕФ от години наред са прокарвали – и продължават да го правят! – проекти за хомосексуално извращаване на децата ни.

Новото обемно пособие за сексуално преформатиране на човечеството, издадено през м. март т. г. от ООН, е озаглавено “Всестранно сексуално образование”. То е разработено от… ЮНЕСКО още през 2009 г.,  с откровеното подзаглавие “Международно техническо пособие за сексуална просвета”. Включено е в рамките на проекта на ООН “Образование/2030”.

Там пише, че “в секспросветата непременно трябва да се включи раздел за джендърска идентичност, хомосексуализъм и секс за удоволствие. Семейството и бракът се представят като нетрадиционни съюзи. “Всеки трябва да обича този, когото иска.” Пропуснато е да се уточни, че за предпочитане, може би – и вече задължително! – мъжете да обичат мъже… В инструктажа по въпросната “сексуална просвета” се препоръчва децата да описват нетрадиционни семейства от хомосексуалисти и да знаят… къде да намерят “доверено лице” от възрастните, което не е родител и може да му сподели своите чувства и тяло… С други думи: открито потикване към общуване с педофили.

Особено нежно е вниманието към ХИВ-позитивните и спинозните: те имали право да крият своето болестно състояние и да общуват с партньори, без да им го съобщават. Че това си е почти насилствено стимулиране на заразяването с най-страшната болест! Както знаем, чрез “Обяснителния доклад” на Истанбулската конвенция държавите се задължават безусловно да приемат и безкористно да обгрижват всеки мигрант, твърдящ, че е хомосексуалист и/или спинозен.

Нека само да си припомним, че българката Ирина Бокова бе дълги години председател на ЮНЕСКО. А ние мислехме, че тази организация се занимава единствено с култура. Излиза, че може би най-важната ѝ тема е била насаждане на хомосексуализма.

Няма никакво съмнение, че световните организации ООН, ЮНЕСКО и УНИЦЕФ целят извращаване на децата ни и постепенно затриване на човечеството, на света!?!

Тогава – какво правим ние в тях?

Tags: , ,

Comments are closed.