Не може само манекенки

На един турнир с участието на Гришо, манекенки връщали излезлите в аут топки. 

И… организаторите веднага получили протестно писмо от някаква джендър-организация: как така – само жени!? Трябва да има и мъже; щото се получава сексуална неравнопоставеност. Така, де: и ние искаме да си плакнем окото; защо ни дискриминирате?!

Нямат спиране милите меки китки. Техните права са по-важни от всичко на света. Искат да бликат отвсякъде: от екрана, по модните подиуми, на сцената, и то – подчертано обратно. Всъщност, май в близко бъдеще обратните ще станем ние, хетеросексуалните, дето харесваме /каква вопиюща изостаналост, каква закостеняла ретроградност!/, представете си го само – гнусните жени. И ако си го признаваме, ще трябва да се озъртаме; сигурно в скоро време това ще бъде обявено за престъпление.

Да ви припомним ли, че неотдавна Макрон издаде наредба, с която се забранява всякакво сексуално посегателство на жени по улиците, в т. ч. гласно или с поглед /?!/ изказване на възхищение или, недай си, Боже – на желание. Санкцията е 90 евро. Виж, ако се загледаш след мъж, е позволено; сигурно ще бъде и поощрявано с премия.

Абе, друго си е да харесваш мъже…

И те да се занимават с топките ти.

Comments are closed.