На вниманието на Националната педиатрична асоциация

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,

С изненада разбрах, че не сте заклеймили сатанинската противочовешка и антихристиянска Истанбулска конвенция, която – чрез неотделимия от нея т. нар. “Обяснителен доклад” цели да извращава децата ни чрез джендър-идеология и съвременни еничари, опричници или чекисти (наречете ги както искате) – джендър-контрольори, които ще имат нерушимото от никой съдия право да ги отнемат от родителите им (ако са “преценили”, че не ги възпитават “правилно”; сиреч – в хомосексуален или третополов дух) и да ги предават на неизвестни тям “приемни семейства” (нерядко – педофилски), където щели да ги “възпитават” в “правилната посока” (т. е. ще ги изпедерастяват!), с право на свиждане едва 4 пъти годишно (дори и спрямо затворниците с най-тежки присъди то е веднъж месечно!).

Американската педиатрична асоциация остро се противопостави на Истанбулската конвенция. В страните, където тя вече усърдно се прилага (Норвегия, някои части на Германия, Канада) действително има обръщане на представите и децата в сексуално отношение, но също – и увеличение на самоубийствата сред тях; да не говорим за острия психологичен стрес.

Нима вие, българските педиатри, чиято професионална задача и мисия е да се грижите за нашите деца, ще позволите всичко това?! Нали и вие сте родители, баби и дядовци?! Нима не сте разтревожени от този безумен документ, предлаган ни от неизвестни европейски педофили, облечени във власт?!

Фанатично, ако трябва – до смърт! – трябва да ги защитаваме от мръсните протегнати към тях ръце!

Нищо не може да струва повече дори и от една детска сълза!

В противовес на тази страшна, спусната от самия Велзевул Истанбулска конвенция, която вероятно пак ще бъде предложена в Народното събрание, ние предлагаме Ямболска (приета в родния ми град Ямбол): на здравно-духовна култура, изразяваща се в следните принципи:

Бог, Семейство, Отечество! Толкова е простичко, в духа на нашите исконни християнски ценности: децата ни да бъдат възпитавани в родолюбие и здравни знания и навици; да не пушат, пият и да не употребяват наркотици. И чак когато съзреят, да бъдат насочвани единствено към хетеросексуални връзки – защото само те създават други деца; иначе Животът и Човечеството ще свършат!!

Надявам се да разгледате този мой призив и да откликнете като истински родители и българи, като категорично отхвърлите Истанбулската и одобрите Ямболската конвенция!

Tags: 

Comments are closed.