И все пак въпреки всенародните протести: Подготвят отнемането и извращаването на децата ни!

“ИК няма проблем с Конституцията. Това е заключението на Конституционния съд. Този въпрос стои от 2012 г. у нас. (А защо никой от нас не го знае досега?!, бел. Т. Н.) По принцип нашата Конституция касае правото на живот, на човешка неприкосновеност, защита от насилие. Някои медийни публикации по отношение ИК бяха предозирани…

Ако е необходимо, трябва да стане промяна в Конституцията, но ИК трябва да бъде ратифицирана!”

Обсъждане. Това заяви, задъхана, развълнувана и безпрекословна, по “Хоризонт”, някоя си г-жа Геновева Тишева, член на Комитета на ООН за премахване дискриминацията върху жените. Нито думичка или въпросче от водещата Лорета Колева относно “Обяснителния доклад”, където е заровено отровното куче на ИК: за безусловните права на джендър-контрольорите (чети: еничарите на евроГейските ценности) да отнемат децата от обятията на родителите им и да ги предават на злокобни “приемни семейства” с неясна цел (всъщност – много ясна: извращаването и феминизирането на момченцата ни!).

Отдавна сме забелязали, че “Хоризонт” и БНТ, които по принцип би трябвало да са най-обществените медии, почти всекидневно защитават ИК. друго мнение не се допуска. Една лъжа, повторена сто пъти, става истина. Прав си, чичко Гьобелс.

Comments are closed.