Единственият култ – към децата!

Преживели сме какви ли не култове – към личността /на Хитлер, Сталин, Червенков, Живков и семейството му/, към царевицата /по времето на Хрушчов/, към работническата класа-хегемон, към Партията-предводителка. После култовете ловко се подмениха със сляпо подчинение /преди време – към Берлин, съответно – Москва, днес – към Брюксел и Вашингтон/.

Във връзка с този васалитет изникна новата опасност за самото съществуване на нашата нация и държава: злокобната Истанбулска конвенция, чиято скрита сатанинска цел съвсем ясно личи в придружаващия я “Обяснителен доклад”: покваряването на децата ни и изпедерастяването и феминизирането на момченцата, та да не дават поколение. Чудовищните последици от ИК вече се виждат и с просто око най-вече в Норвегия, но също и в другите скандинавски страни и Германия: безжалостни еничарски команди нахлуват по домовете и буквално изтръгват пищящите дечица от обятията на изпадналите в ужас майки, за да ги хвърлят в лапите на неизвестни тям т. нар. “приемни семейства”, без право на обяснение и свиждане…

И всичко това – в Европа, наричаща себе си “люлка на световната цивилизация”?!

Ако това са ви “евро-атлантическите ценности” – мерси, запазете си ги за вас!

Всички добре знаем бедствената демографска катастрофа за Родината ни: раждат се 58 000 деца годишно /половината от които – на родители с небългарско самосъзнание/, умират 112 000 български граждани; най-ниска средна продължителност на живота в ЕС; най-висока детска и обща смъртност и заболеваемост.

Благодарение всенародния протест властимащите бяха принудени да изтеглат ИК от Парламента.

Сега, обаче, подготвят някакъв наглед невинен закон – “за защита на децата” или нещо подобно, фактически – копие на ИК. Според него съвременни опричници /всъщност – джендър-контрольори/ пак ще имат правото да отнемат децата от родителите им.

И това са го замислили български депутати-майки!! Дали самите те биха позволили собствените им деца и внуци да им бъдат отнемани? Ако са безразлични по темата – да го правят; но с техните, не – с нашите!!

Престанете с престъпната заигравка с българските деца и родителите им!

В България трябва да бъде и да се спазва един-единствен култ: към Децата!

Останалото е богоборство и унищожаване на българската нация и държава.

Няма да им го позволим!

Comments are closed.