Нямало било принуда?!

Някоя си Вера Йолова, еврокомисар по не знам какво си, дойде в България мрачна и сърдита, за да ни налага ИК. ето част от лъжливите й увъртания по време на пресконференция със столични журналисти, грубо прекъсвани от водещата Чешмеджиева:

“ИК не принуждава държавите да я приемат и не ги задължава да узаконяват еднополовите бракове. В Словакия (родната ѝ страна, бел. Т. Н.) тя не е ратифицирана, , но е добре да я приемат. Всеки бракоразводен процес довежда до насилие. Имаме доста шокиращи цифри за домашно насилие.” (Какви са те? Дъвката “домашно насилие” е любимата измама за адептите на сатанинската ИК, бел. Т. Н.)

И нито дума за Обяснителния доклад, чиито единствени цели са разрушаване на традиционното семейство и изпедерастяване на момченцата. Според чл. 14, ал. 1, страните, ратифицирали ИК, са задължени да утвърждават нестереотипната роля на пола във всички образователни равнища (т. е. от детските градини до училищата); да изкореняват предразсъдъците върху стереотипната роля на мъжа и жената. Чл. 60, ал. 2 от Глава VII дава статут на бежанец на всеки мигрант-травестит, хомосексуалист и пр.; сиреч – насърчаване и подпомагане от държавата на всеки хомосексуален модел. Безусловно трябва да се приемат и индивидите, заявили, че са ХИВ-позитивни или болни от СПИН.

Да не говорим за 33-те пола, утвърдени от Обяснителние доклад (сред тях няма “мъж” и “жена”). И за най-гнусната постановка в него: създаването на недосегаемите от какъвто и да е съд джендър-контрольори. Тези съвременни еничари ще имат безусловното право – по свое усмотрение и преценка! – да отнемат деца от родителите им и да ги предават на неизвестни тям “приемни семейства” (обикновено – педофили!); какво ще правят те с чуждите беззащитни дечица, е ясно…

Вера ли си, Йолова ли си – махай се час по-скоро от политическия хоризонт, нещастна политическа подлого!

Tags: 

Comments are closed.