Националпредателството на МОН не е от вчера

Наскоро Велислава Дърева изнесе потресаещи данни за националпредателството на собственото ни МОН. Значи, тези майцепродавци още през 1992 г. са препоръчали на учителите в страната “да не наблягат/?!/ много на Ботев, Левски, Каравелов и Раковски”, защото… те не се ползвали с добро име в тогавашното общество…

Виж ти: значи съвременниците им са ги смятали за “нехранимайка излезе”; щом е тъй – и ние няма да ги тачим. Това е стилът на джендърите-неолиберали: да откажат хората от национално самочувствие, историческа памет, религия /всъщност, правилната е ислямът/ и, разбира се – пола. Атаката срещу нашите светини подели сините писатели. Любен Дилов – баща писал във в. “Литературен фронт”: “Трябва да се прочисти /?!?/ националната ни история от лица със съмнителна обществена стойност като Ботев и Вапцаров. Хайде, за Вапцаров е ясно: той е комунист /впрочем, никога не е членувал в тази партия, само е бил неин симпатизант“, но какво не харесва на Ботев?!

През 2012 г. МОН махат от христоматиите “На прощаване”: било дискриминативно по възраст – какви са тези млади-прокудени?!

Разбира се, сега върхът на националпредателството е достигнат със стимулирането на джендър-идеологията. Вероятно в крепостта МОН няма бащи, майки и баби? Явно, не ги боли не само, че децата ни пушат, пият и се дрогират, а и че са решили да “обърнат резбата” на момченцата ни.

Запомнете добре, жалки джендъри, убийци на своя народ: няма да останете ненаказани.

И най-доброто, което можете да сторите като капчица изкупление, е вкупом да си подадете оставките.

Вие ще останете в историята – колкото и да я преиначавате и фалшифицирате – като унищожителите на децата ни.

Но запомнете и това: няма да ви го позволим.

Безспорно, ИК с нейния сатанински Обяснителен доклад цели да промени целия свят, и то по най-жестокия начин: прикрита зад “толерантността” към хомосексуалистите, насилствено да унищожи момченцата ни, като ги превърне в безплодни и безполезни гейове. Това е психотронно оръжие, по-страшно и от бактериологичното и химичното, срещу които “цивилизованите” страни лицемерно протестират, като в същото време насилствено сменят пола на момченцата си.

Така постепенно, в рамките само на 2 поколения, ще изчезнат цели народи. ИК е откровен зловещ геноцид, масово кастриране на невинните ни деца и внучета, нов вид малтусианство, опричнина, еничарство, война на световете. Държавниците, одобряващи и насърчаващи прилагането на ИК нямат право да заемат обществени постове и трябва да бъдат давани под съд за подтикване към хомосексуализъм и националпредателство /има съответни текстове в НК, юристите лесно ще ги открият/.

Предлагам написването и издаването на книга по въпроса; тя да бъде представена на пресконференция, конференция и митинг на родителите.

Нужно е и създаване на нова политическа сила или движение на родителите, бабите, дядовците, на всички семейства, с един идеал: “Бог, Семейство, Отечество!” В училищата да се въведе не “джендър”, а здравно-духовна култура, според Ямболската конвенция, подкрепа за която ще искаме от всички парламентарно представени сили /по обясними причини – без ДПС/: връщане на всички възрожденски и патриотични текстове в читанките и христоматиите, издигане на националното знаме сутрин преди започване на учебните занятия, пеене на възрожденски и патриотични песни, обучение в здравни знания и навици, отвращение към тютюнопушенето, алкохола, наркотиците.

Останалото е безучастно наблюдаване на изпедерастяването на най-скъпото: децата и внуците ни, на държавното и национално самоубийство, което ни подготвят днешните т. нар. държавници, особено от МОН! Ако е нужно, ще влезем и в окопите – за да защитим децата и внуците си!

Иначе – за какво живеем?

Прав е проф. Коста Костов, като цитира Жан-Жак Русо: “Не си морален, ако не си социален!”

Вие – морални ли сте?!

Tags: ,

Comments are closed.