На вниманието на СЕМ: Кучетата си лаят, керванът си върви

На 27 юли Конституционният съд взе решение, че Истанбулската конвенция е противозаконна и противоречи на българската Конституция.

Само няколко дни по-късно, на 1 август, кабелният оператор А1 – наследник на МТел, промотира кабелен канал А1 с филми. От любопитство проследих този нов/стар кабелен оператор да видя какво предлага. За 3 дни, изгледах два дългометражни криминални филма, на които главните герои бяха педерасти. Имаше неприлични сцени като например дърпане на щората в стаята, натискане, продължително целуване, опипване, подканящи сластни погледи, пози, доближавания, намеци и пр…

Това са тези, които видях, може да има и други.

Хайде кажете ми, след като ние хвърлихме толкова усилия, време, нерви и енергия в отстояване на позициите си против развратната Истанбулска конвенция, след като КС обяви официално незаконността на ИК, защо тази еврогейска зараза допълзя и в домовете ни?! Нямаме ли медийни регулатори, които да защитават потребителите от непристойни и перверзни предавания? Нали Съветът за електронни медии лицензира, регистрира и осъществява надзор върху дейността на доставчиците на медийни услуги? В дейността си той би трябвало да се ръководи от интересите на обществото, да защитава свободата и плурализма на словото и информацията и независимостта на електронните медии в България, както и да защитава нас, потребителите….

Българският СЕМ съществува май само на хартия. В действителност сами не могат да вземат никакви решения. Трябва да се съобразят с изискванията на ЕС. Е, тогава кой ще ни пази от педерастията в кабеларките и налаганата от тях джендър-идеология, въпреки забраната на Истанбулската конвенция и зловещия ѝ Обяснителен доклад?! Кажете ми! Кой?!

Виолета Станиславова, член на СБП

Tags: ,

Comments are closed.