Виолета Станиславова: Не мога да мълча

В България има две Българии. Едната е на безсрамните крадци – повечето политици, депутати, банкери, грантаджии,  държавни чиновници, кметове, корпорации, антибългарски неправителствени организации и пр. , които си разпределят богатствата, и които чрез парите си манипулират, купуват и печелят изборите, за да задържат властта и да продължат да крадат. Същите безсъвестно искат  да убият националната ни валута и да преминем към еврото, за да им е още по-изгодно при прането на пари, кражбите и тъмните сделки т.е. далаверите и келепира. Но който няма срам, няма и съвест.

Другата България е реалната България, в която живеят по-голямата част от българите – все по-бедни, все по-болни, все по-бързо умиращи. Вече сме се прочули  като най-бързо изчезващата нация в света благодарение на управляващите, които са захвърлили народа си в пропастта на унищожението и работят за себе си и за чужди интереси!

Според плана „Ран-Ът“ създаден от международния разбойник Ричард Ран (Едноокият), доведен в България от Андрей Луканов през 1990  г., българите трябва да се стопят до четири милиона. Планът е съставен и с любезното участие и помощта на български икономисти и политици. Вкаран е във Великото народно събрание и е гласуван по най-безотговорен начин от партийците в парламента. Така се узакони и сложи началото на колонизирането, разграждането и умъртвяването на държавата. С него се сложи началото и на  прогонването на българите. Всички вече знаем, кои са кукловодите те, а изпълнители – нашите „народни избраници“ и овластените слуги, заслужили позора на национални предатели.

Българите не обичаме миналото си. Може би защото е било мрачно, болезнено, кърваво и унищожително. До известна степен това е оправдано. Така можем да се спасим от травмите и страданията и да продължим напред. Но се появиха нови господари и в реално време ни унищожават. Затова не трябва да мълчим и да търпим. Не трябва да се страхуваме да говорим, да се съпротивляваме. Иначе и нашите глави ще отидат на дръвника.

Ето ви пресен пример от брояча на населението  (към 29.09.2018 г.) в България, свързан с целенасоченото и планираното унищожение на българския народ:

6 987 457 – Настоящо население;

3 375 621 – Мъжко население (48.3%);

3 611 835 – Женско население (51.7%);

49 366 – Раждания;

140 – Раждания за днес;

79 174 – Смъртност за тази година;

225 – починали днес;

-7 164 – Нетната миграция за тази година;

-20 – Нетната миграция за днес;

-36 972 – Ръст в популацията за тази година;

-105 – Ръст в популацията днес.

Tags: 

Comments are closed.