Настъплението на джедаите

Имаше такъв филм – “Настъплението на джедаите”. Не съм го гледал, но ми ставаше реч за някакви странни извънземни, които атакуват човечеството. Сега става реч за настъплението на джендърите!

Точно така ми прозвуча ултимативното настояване на Европейския парламент към държавите, които – видиш ли, каква дързост?! – още не са приели сатанинската Истанбулска конвенция: да го направят незабавно (?!?). Само така щяло да се спре дискриминацията и стигматизирането на… лесбийките, гейовете, бисексуалните, транссексуалните и интерсексуалните хора във все по-разпадащия се ЕС.

Въпросната декларация е приета с гласовете на 309 депутати; 153 са били против, а 63 смело са се въздържали. (Интересно, къде ли са се покрили още по-храбрите 229 отсъстващи тунеядци, получаващи хиляди евра месечна заплата и стотици хиляди – при напускането на Парламента (за да не се стресирали от очакващата ги нищета). Присъстващите остро осъдили насилието и дискриминацията, основани на пола и заклеймили езика на омразата (каквото и да означава този любим термин на разни странни мили хора). Осъдили също и “възхода на крайнодесните движения”.

Ето как, в навечерието на евроизборите, лъсна истинската същност на чиновниците от Брюксел: безапелативен натиск за покорно приемане и прилагане на т. нар. “евроГейски ценности” (не е буквена грешка), болшевишко изискване на пълна подчиненост на държавите, излъгали се да станат членки на ЕС, непризнаване на техните конституции, да не говорим – за мнението на гражданите им. Ставате обратни – и толкова! Какво тук значат някакви си християнски и традиционни семейни ваши си ценности; любов към децата, тяхното отглеждане и възпитание в родолюбие и почит към родителите (не – № 1 или 2, а – майка и татко)? “Молчать, не разсуждать!”, по любимия израз на император Николай I.

Нищо, че според Лисабонския договор не може да има намеса в конституциите настраните-членки. Москва, пардон – Брюксел щом го е казал – значи трябва да се изпълнява незабавно и без протести.

“Език на омразата”, “хомофобия” – окей, ние сме против това. Но не можем да приемаме също и

хетерофобията,  и педофилията, и обучението на децата ни в гей-практики. Но това не интересува евродепутатите,които бързат ли бързат, в края на позорния си мандат, да ги наложат на 500 млн европейски граждани.

Ще си позволим да ги попитаме: хора, искате ли да останете без потомство? Искате ли разни педофили да изнасилват децата и внуците ви; да имат право да ви ги отнемат по еничарски (както масово се прави в Норвегия, Швеция, вече и в Германия), за да ги изпедерастяват?

Обезумялата Европа се убива – и то с мазохистична наслада! – посредством Истанбулската конвенция и Хартата за мигрантите. Сама си слага клупа на шията, приемайки разврата, содомията и ислямски фундаменталисти, които нахлуват безпрепятствено в страните й с неприкритата цел насилствено да й наложат исляма.

Идват евроизбори. Ние ще пратим само 17 депутати в неадекватния Брюксел – капка в морето. Но поне да отстояват нашите национални християнски ценности.

(Впрочем, интересно: колко от нашите евродепутати са присъствали в пленарната зала и как са гласували за въпросната Декларация: със “за” или “против”? Или удобно са се измъкнали? Как ли е гласувал и великият ни бивш премиер и настоящ председател на ПЕС, който така ревностно убеждаваше съпартийците си да прегърнат Истанбулската конвенция? И ще го мключи ли БСП в листите си?Въпросът не е тяхно партиен – а от национален характер.

Но така е, когато начело на велики страни са бездетни хора като Меркел и Макрон.

Ще добавим още, че в същото време сред чиновниците на ООН е била разпространена заповед от председателя Гутиереш (не му знаем семейното положение), съгласно която за сексуален тормоз се обявяват не само обсъждането на природни дадености или неволното докосване с длан на някоя телесна част, но дори и срамежливото предлагане на среща или на романтична вечеря в извънработно време.

С други думи: не се обвързвайте, останете си стари моми и ергени. Да си припомним и безумната наредба на френския палячо за налагане на глоба от 75 до 150 евро, ако подсвирнеш на улицата след някоя минаваща девойка в знак на възхищение. И това се прие покорно от пословичните френски мачовци?! Макрон обаче бе пропуснал скрития си замисъл да им обърне резбата: да бъдат поощрявани със същата сума, ако подвикнат или подсвирнат след прелестен мъж. Но и това ще стане, както е тръгнало.

Да -именно: както е тръгнало скоро сигурно ще наказват със затвор всеки, който обяви, че е хетеросексуален и обича (но не в извратения смисъл) децата.

Но защо, наистина, 500 млн европейци са се оставили в лапите на шепа обратни, пияници и педофили да определят живота им?!

Ще получим отговора през м. май.

Comments are closed.