На вниманието на Българската педиатрична асоциация: Обществен съвет “Дядо и внуче”

Демографската катастрофа в България вече е очебиен факт! През м. г. броят на новородените у нас достигна потресаещите 44 000 (при 58 000 през 2017 г.!), като поне половината от тях са на родители с небългарско самосъзнание. Близко до ума е колко от останалите, когато пораснат и се изучат, ще напуснат Родината по примера на над 2-та млн млади българи. Страшно е дори да се помисли, че още през това столетие, дори преди то да е изтекло, ще настъпи краят на българската нация и държава! Демографският проблем е, извън съмнение, най-тежкият, тревожен и фатален проблем за Майка България!

На фона на тази ужасна статистика, се поднови и натискът на джендър-организации и активисти за приемане на сатанинската Истанбулска конвенция, окуражени от безапелационния призив-команда на Европейския Парламент, по болшевишко-комисарски маниер отправен към уж суверенните държави-членки на ЕС: която от тях още не е приела (представете си, каква наглост!) ИК, да го стори незабавно, без протакане и умуване. Няма значение, че постулатите ѝ, целящи опорочаването и извращаването на децата ни, са в разрез със съответните национални конституции, че Обяснителният ѝ доклад, който е неразривна част от нея, дава правото на овластени джендър-контрольори по еничарски да отнемат деца от родителите им и да ги предават на своеволно подбрани “приемни семейства” (обикновено – педофили). Коментарът е излишен.

Напразно очаквахме Националната педиатрична асоциация да реагира остро (по подобие на американската) срещу

този страшен, унищожителен за Европа документ.

Ние пък създадохме Обществен Съвет “Дядо и внуче”, чрез който родолюбиви българи в третата възраст да бранят своите внучета от посегателствата на джендър-агитаторите и контрольорите. Настояваме и за приемане от Парламента на Закон за нравствеността, забраняващ издевателства над децата, в т. ч. гей-паради, билбордове, джендър-беседи и други прояви, подтикващи ги към хомосексуализъм и внушаващи им погазване на исконните ни християнски, семейни и общочовешки ценности.

В България трябва да бъде въведен един култ – към Майката, Детето и Семейството!

Comments are closed.