Д-р Георги Чалдъков: Пак червен код в човешката природа и морал

Миналата година 75 депутати от ГЕРБ поискаха становището на Конституционния съд (КС) за съответствие на Истанбулската конвенция (ИК) с българската Конституция. Така ГЕРБ – Ecce Boyko Borisov, като Пилат Понтийски, си изми ръцете пред народа, който е против узаконяването на ИК.

Осем от дванадесетте членове на КС не постъпиха обаче като римския си колега и на 27 юли 2018 г. казаха, че ИК не съответства на Конституцията на РБ. Тогава написах „Възхвала на осемте“.*

След решението на КС помислих, че политическата и обществена „метеорология“ ще се поуспокои и оцветих картата на България в зелено – няма опасност от.връщането на ИК.

Оказа се обаче, че така не мислят  проджендърските НПО, еврокомисарите, включително нашата-дигиталната, и ПЕС-арите, водени от СДС (Сергей Димитрович Станишев).

Така не мисли  и Парижката опера и балет, която отмени участието на младия и талантлив балетист Сергей Полунин, заради желанието му да шамаросва педерастите.

И Харвардския университет и Cold Spring Harbor Laboratory в Ню Йорк, които отнеха всички почетни титли на 90-годишния нобелист Джеймс Уотсън –  един  от откривателите на структурата на ДНК.  Заради изявлението му: Гените причиняват разлика в интелигентността между белите и черните хора в тестовете за интелигентност”, направено в документалния филм American Masters: Decoding Watson, излъчен на 2 януари 2019 г.

И Международната организация на труда  с нейните „Препоръки за заетост и достоен труд за мир и устойчивост“.

И Американската психологична асоциация (АПА), която, прикрита от девиза си: „Насърчаване на психологията в полза на обществото и подобряване на живота на хората“, пропагандира, че да си мъж е вредно и затова момчетата трябва да се възпитават като момичета.

И наши и западни суперлиберални интелектуалци, които натрапват, че трябва да свикваме да живеем в „късното постмодерно общество“, а не искат да знаят, че сексуалната ориентация на човека се определя от природни  фактори – гените на мама и татко, структура на мозъка и ранно вътреутробно развитие.

И ГЕРБ. Но от това печели БСП.

На всички тези, някой и да каже, че Адам е произлязъл от реброто на Ева, пак няма да се укротят.

Tags: 

Comments are closed.