Декларация на обществен съвет “Дядо и внуче”

Ние, българските дядовци, се организирахме в Обществен съвет “Дядо и внуче”, за да се грижим за здравето и духовността на своето най-мило и съкровено – нашите внучета, както и да ги предпазваме от преднамереното им унищожаване като хора и личности посредством извращаване, дебългаризация, тютюнопушене, алкохол и наркотици.

Определяме като странен и недопустим натиска на отиващия си Европейски Парламент, упражняван върху суверенните държави-членки на ЕС, които не приеха ИК. Защото същинската й сатанинска цел, прикрита зад благовидната фасада на борба срещу насилието, всъщност е насилственото опорочаване на децата, чрез брутално отнемане от родителите им и предаване на т. нар. “приемни семейства”, предимно еднополови и педофилски; всичко това означава унищожение (примерът с Норвегия е достатъчно ужасяващ!). Агенцията за закрила на детето публикува своята “Национална стратегия за детето”, която би трябвало да се чете – “против детето”, защото всъщност е преповтаряне на ИК и нейния Обяснителен доклад.

Целта на тази зловеща стратегия е насилствено да откъсне децата от родителите им, без тяхното съгласие, и безжалостно да ги предаде на неизвестни тям “приемни семейства”, немалко от които са педофили. Но това е демографската теория на мракобеса Малтус: да се намали човешката популация чрез войни, епидемии, глад, убийства и хомосексуализъм! Не по-малко страшен е въпросът с осакатяването на крехките детски души, които, според тези позорни документи, стават бездуховни вещи, безименни бройлери, своего рода “хитлер-юргенд”, собственост на държавата и на овластени от нея джендър-еничари.

Няма да позволим подобно чудовищно кощунство с Природата и Божиите повели, които недвусмислено отхвърлят еднополовите общувания! Всеки има свободно право да ги практикува, но не – и да ги пропагандира сред обществото и насилствено да ги налага на внуците ни! Не може едно малцинство да си позволява да тероризира обществото, което в преобладаващото си мнозинство е хетеросексуално, живее в семейства и създава деца!

Ние не говорим на “езикът на омразата” (любимото обвинение на либералите към всеки инакомислещ), а на езика на Любовта – към нашите исконни християнски ценности:

БОГ, СЕМЕЙСТВО и ОТЕЧЕСТВО.

В историята на човечеството са познати не един и двама диктатори, чиито репресивни органи са си позволявали да нахълтват по домовете и безнаказано да отвличат хора: опричниците на Иван Грозни; инквизиторите на Торквемада, тайната полиция на Калвин; чекистите на Ленин и Сталин; гестаповците на Хитлер, но единствено еничарите на турските султани са посягали на деца! Ето, точно това извършват вече и джендър-контрольорите на либерална Европа, облечени от ИК в недосегаема дори от конституциите власт, към която сега се стреми и въпросната зловеща “стратегия”. Тя е ограничена в 13 години (2019 – 2030); но не решава най-важния въпрос: колко деца ще имаме тогава?!

Един нов призрак броди из Европа – призракът на насилствено насаждания безполов и ялов хомосексуален джендъризъм, действащ с методите на еничарството и фашизма. Той и другите кошмарни фактори – тлеещият ислямски фундаментализъм и безпрепятствената неконтролируема миграция, насърчавани от глобализма, ООН и либералния Европейски Парламент, ще унищожат Европа, в т. ч. и България, които трябва да останат цивилизовани и християнски; иначе ще загинат; а с тях – и децата и внуците ни!

Няма да го допуснем!

Единственият култ, който изповядваме и препоръчваме, е към Свещената майка и най-скъпоценното нещо за всеки човек – детето! Те са ни особено необходими днес, когато у нас са налице дълбока демографска и нравствена криза – най-болезнените национални проблеми, вещаещи скорошно изчезване на българския народ и държавата му, ако не се предприемат срочни и решителни мерки. Младите хора не желаят да сключват брак и да създават и отглеждат деца – предимно поради финансови причини. Недопустим е натискът върху бременните жени да предпочитат и заплащат необосновано и рисково хирургично раждане. Известно е и грубото отношение на някои детски възпитателки, което причинява болестотворен стрес у децата.

Затова

ОБЩЕСТВЕН СЪВЕТ “ДЯДО И ВНУЧЕ” настоява за:

 

# Крути мерки относно масовото неконтролируемо извършване на цезарово родоразрешение не по медицински показания;

# Сурови санкции, вкл. дисциплинарно уволнение при агресивно поведение на възпитателките в детските заведения;

# Приемане на Закон за нравствеността, забраняващ гей-агитацията (вкл. и скъпо охраняваните с наши пари извратени паради);

# Забрана за осиновяване на деца от мъже и хомосексуалисти;

# Въвеждане на задължително обучение в училищата по здравно-духовна и историческа култура и родолюбие;

# Най-строги санкции – като за убийство! – за пласьорите на наркотици сред децата;

#  Незабавно връщане в учебниците на изхвърлените от МОН родолюбиви текстове на класиците ни;

# Преди учебни занятия да бъде издиган националният флаг, а учениците да влизат в клас с патриотични песни.

СПРЕТЕ ОПУСТОШИТЕЛНОТО ДЖЕНДЪРСКО ЕНИЧАРСТВО!

ДА ЖИВЕЕ МАЙКА БЪЛГАРИЯ!

Comments are closed.