Педофилията – само в католическата църква ли?

Най-после Папа Франциск се сети да заговори за педофилията в Католическата църква!

Той призова за “тотална борба срещу “престъпленията, които трябва да бъдат изтрити от лицето на земята” на безпрецедентна среща във Ватикана по този “много болезнен проблем”, недопустим в Църквата, която “би трябвало да носи само радост и добро”; сравни “този бич” с “човешката жертвоприношение” и призова за разправа с него “Божия гняв”. Оплака “огромното страдание на жертвите” (срещна се и с някои от тях) и заклейми “онези, които са прикривали престъплението”.

Прекрасно. Но – защо чак сега? Педофилският проблем в католическата църква е известен от дълги години; той не може и да остане скрит – след като десетки хиляди дечица са били подложени на блудство и дори сексуално проникване от своите “духовни” наставници.

Интересно е – защо родителите им не са се саморазправили с тях, не са протестирали, не са подали сигнали? Та нали собствените им деца са били жертва на това най-гнусно насилие?

Ето, че въпросът опира пак до майките и особено – до бащите.

Образователният министър Кр. Вълчев обяви по “Хоризонт”, че нито един от родителите не е реагирал относно позорната анкета, проведена – със съгласието на МОН! – сред децата от 900 (деветстотин!!) български училища относно половото им самоопределяне. И нито един учител… Иначе, когато ставаше въпрос за заплатите им, можеха масово да стачкуват повече от месец и половина, а председателката на синдиката им – дори да гладува няколко дни.

 

Според Папата Църквата щяла да води “борба с всякакви посегателства върху деца”. Но не пророни нито дума, че педофилията неумолимо настъпва в ЕС, който би трябвало, поне по традиция, да е християнски, независимо дали с католически, православен или протестантски уклон. А точно това направи сатанинската Истанбулска конвенция (Папата беше “за” приемането й!); и тя беше одобрена от парламентите на почти всички страни-членки. Не прокле нито нея, нито не по-малко гнусния инцест, който също е закрилян от либералното общество.

Докога ще трябва да повтаряме потресаещия факт с еничарското отвличане на десетки хиляди дечица в скандинавските страни (над 56 000 само в Норвегия!); вече и в Германия? И предаването им в лапите предимно на еднополови (т. е. мъжки!!) “приемни семейства” с всичките предполагаеми последици?

Това е на път да направи – и у нас!! – т. нар. Национална стратегия за защита на детето, изготвена и пробутвана ни не от другиго, а от Държавната Агенция за закрила на детето. Този документ е копие под индиго на ИК.

 

Съществуват редица НПО, вкл. и в България, борещи се срещу трафика на хора и в защита на неговите жертви.

А кой ще се бори с трафика на деца?!

 

Затова:

Искаме оставката на директорката на Държавната Агенция за закрила на децата: заради подмолното пробутване на въпросната позорна Стратегия. А също и на образователния министър и неговия екип –  заради целенасочената дебългаризираща и отродителна политика, изхвърлила всички класически родолюбиви текстове от учебниците на българските ученици; и одобрила включването на… магистърска степен по джендър-образование (!!!) в един варненски университет.

Утре ще го направят (натискът от соросоидите е много силен и добре подплатен финансово!), както в Англия и Франция: да заменят свещените думи “майка” и “татко” с унизителното “родител-1” и “родител-2”, а акушерките да вписват в графата “пол” за новородените само “U” (неизвестен)!?

Допуснем ли го – нямаме право да живеем!

 

Децата ни не знаят почти нищо за героичното усилие на своя народ в Априлското въстание, довело до Освобождението ни, нито за неговите герои; имената на Раковски, Бенковски, Петлешков, Волов, са им неизвестни. Не мълвят стиховете на Ботев, на Вазов от безсмъртната му (всъщност – вече изхвърлена от соросоидните чиновници) “Епопея на забравените”; в учебниците им няма и сричка от най-българската книга – Записките по българските въстания” на Захарий Стоянов. Да, българчета вече се раждат все по-малко; но каква е ползата дори и да са повече, ако са бездуховни.

Но – защо им правят това отродяващо кастриране, всъщност – унищожаване като граждани, нашите продажни т. нар. държавници?!

Защото хора без духовност, без историческа и родова памет, са лесно управляеми и манипулируеми; безропотни потребители, купувачи на стока и гласоподаватели. Така по-лесно ще си запазят властта и парите.

Ще дойде време и имена да нямаме – само номер (всъщност, ние си го имаме – ЕГН), както в концлагерите. И някакви знаци на петлиците; за предпочитане – розови триъгълничета (отличителният символ на хомосексуалистите в хитлеровия Райх; Фюрера е изпратил 500 000 от тях в концлагерите си…)

Впрочем, властимащите соросоидни автомати може би и този въпрос вече обсъждат за въвеждане… Лесно е: всеки инакомислещ да бъде остриган и натикван в бараките. Защо не – направо в газовите камери.

И във фашистка Германия децата са били откровена държавна собственост, а хиляди млади германки – изолирани в специални пунктове само за разплод; все едно – птицеферми за бройлери. Веднага след раждането им бебетата са отделяни и отглеждани в специализирани детски домове.

Всичко това вече е изпробвано…

“Нищо ново под слънцето”, както казва Еклисиаст в Библията.

Новото ще бъде, че – ако целият този еничарски джендър-джихад продължава, заедно с дебългаризиращата политика на МОН, след 30-40 години България няма да я има на картата на света, а българите – разпръснати по континентите.

 

Нека се обединим под своите принципи: БОГ, СЕМЕЙСТВО, ОТЕЧЕСТВО и да издигнем в култ Майката и Детето, за да излезем от демографската и духовна катастрофа!

И, още:

НС да приеме Закон за българския език и

Закон за нравствеността (със забрана за всякакви гей-прояви – паради, билбордове и пр.);

Въвеждане на задължително обучение по здравно-духовна – а не джендър-култура.

Comments are closed.