“Родител-1” И “Родител-2” – вече и у нас

Смеехме се на определенията “Родител-1” и “Родител-2”, въведени в Англия, а отскоро – и във Франция, които заместват свещените думи “Майка” и “Татко”.

Това са изискванията на сатанинската богоборческа Истанбулска конвенция. Макар че тя бе определена от 8 доблестни членове на Конституционния съд /другите 4, обаче, я определиха като невинна; сред тях – и витиеватият адвокат Ф. Д./ за противоконституционна, нейните зловещи принципи вече се прилагат и у нас. В учебниците вече ги няма трепетните стихчета на Ран Босилек “Родна стряха” /”майчина милувка” не може да има – а “милувка на Родител-2″/ и “Родна реч” /защото там се говори за “реч на мама и на татка” – а не на “Родител-1” и 2/; безцеремонно, по еничарски, се отнемат дечица от семействата им /с. Могилица, Смолянско, гр. Долна Митрополия/; разпространяват се листовки със секс между мъже; опъват се билбордове; да не говорим за предизвикателните гей-паради; в училищата се пускат анкети с въпроси – “А вие от кой пол сте – мъжки, женски, различен, не мога да определя; кметицата Фандъкова гордо и усмихнато се снима с ядрото на лесбийки, гейове и транссексуални – но отказва срещи с многодетни бащи и пр., и пр.

Ето, че в бургаските училища се разпространява друга анкета – с имената не на Бащата и Майката, а на… “Родител-1” и “Родител-2”.

Много интересно, когато джендърите и техните активисти и застъпници нещо ги заболи, как ли охкат: “О, майко” или “О, Родителко-две”?

Гнусни сте, не го ли виждате? Знаем, че ви плащат за майцепродавството – но бихте ли върнали обратно майчиното мляко, което сте сукали? Или сте били отгледани от комшийката с с Хумана?

Comments are closed.