“Няма мърдане”

Това е бил SMS-ът, изпратен от Борисов от Брюксел до всички негови депутати-послушници – да гласуват за приемането на зловещата сатанинска Истанбулска конвенция. Сиреч – приемайте я, без никакво колебание и усукване. Големият Брат е казал – и се козирува, не се обсъжда.

Така навремето всички депутати – до един, без изключение, сини и червени! – гласуваха в Парламента и приеха унищожителния за икономиката и демографията ни План Ран-Ът, който заповядваше разпродажба /разбира се, плюс разграбване!/ на цялата ни промишленост и намаляване на населението до 5 млн до 2030 г.

Както виждаме, условният рефлекс на родните ни майцепродавци действа безотказно.

Тогава 8 доблестни съдии от Конституционния съд решиха, че ИК е противоконституционна. Но радостта на обикновените хора, които обичат децата и внуците си, вече е попарена. Отиващият си Европарламент, съставен от либерали, джендъри и пияници, след като на 2 пъти призовава 8-те държави, членки на ЕС, които – представете си /каква дързост!/, още не са приели този прекрасен документ, и се направиха оглушки, реши: “Няма мърдане! Задължително приемате ИК; тя отменя Конституцията и всички останали закони, дава неограничени права на джендър-активисти да ви отнемат, по еничарски, децата и да ги предават на неизвестни вам “приемни” семейства; няма вече “майко” и “татко” – а “родител-1” и 2 или А и Б; насочваме дечицата ви към хомосексуалност и отчуждение към семейство, род и Отечество.

На митинга, организиран от ген. Димитър Шивиков в защита на семейството и децата ни, дойдоха 20-тина души. Полицията, която ни “охраняваше”, беше повече. Съобщението, което генералът е пуснал във ФБ, е било изтрито след 5 минути и той е получил предупреждение, че ще бъде блокиран… Заради митинг, повтаряме: свикан в защита на семейството и децата?!? А ако беше в защита на джендър-практиките, сигурно Фандъкова щеше да ни прати охрана за 170 000 лв.

Пред очите ни ЕС унищожава Майка България, подпомаган от собствената ни т. нар.. политическа класа.

А ние – не мърдаме…

 

 

Уважаеми господин Президент,

 

Обществен Съвет “Дядо и внуче” намираме за особено тревожно подготвяното предложение-заповед от Европейския Парламент до 8-те страни-членки на ЕС, които още не са приели Истанбулската конвенция, да го сторят задължително.

Това ще означава в най-близко бъдеще унищожаване на нашите деца и внуци, погубване на България!

Надяваме се в най-скоро време да свикате Консултативния съвет по национална сигурност относно темата дакументация ИК, която вече бе отхвърлена от Конституционния съд. Този проблем става еднакво пагубен с демографската катастрофа, в която сме изпаднали.

 

Относно предстоящите евроизбори, се надяваме да се присъедините към нашето настояване кандидат-депутатите да обявяват своето семейно положение и сексуална ориентация, както и отношението си към ИК и Хартата за мигрантите на ООН. Същият призив отправяме и към БСП, както и към останалите партии и коалиции, които ще излъчват своите кандидати.

Бъдете здрав!

Comments are closed.