Дори не трябва да се здрависваме?! Съвсем изтрещяхте, джендъри!

Нова изумителна вест долетя откъм океана и втрещи хората: тамошни бизнесмени съвсем сериозно обмисляли да забранят… ръкостискането между своите служители. Можело да се изтълкува, видите ли, като сексуален намек. Тази величайша идея дошла от умопобърканото движение “Me too” на холивудски актриси, които след 25-30 години се сетили, че някой продуцент ги докоснал по коляното или ги погледнал многозначително, милите непорочни девственици.

Какво ли не измислят неуморимите джендъри. Разстоянието между хората трябвало да бъде поне 40 см /че, недай си, Боже, току-виж взели се допрели, а оттам – и да припламнат плътски помисли/; преди всяко лягане със законната си брачна половинка да подписвате предварителен договор за информирано съгласие, което да включва и начинът на предварителните ласки-преамбюл, извършването на проникването /в кои отвори и в каква последователност, за колко времетраене, със или без еякулация/ и т. н. Иначе ще се смята за изнасилване.

Мосю Макрон пък издаде декрет, с който подсвирването или подвикването след хубава жена на улицата се наказва с глоба от 75 до 150 евро /и тази забрана се отнася за прословутите френски мачовци-свалячи!!/; не е упоменал обаче скрития замисъл: да се занасяш след мъже; вероятно тогава ще получиш не фиш за глоба, а премия в същия размер.

Много интересно: а как занапред мъжете /тям се полага да бъдат активната страна/ ще свалят жените, които са си харесали – независимо дали за краткотрайна или брачна връзка, след като всеки по-приветлив поглед ще се смята за сексуално посегателство? Изходът е много простичък: платените ласки от професионалните жрици на любовта. Няма значение, че те крият риск от заразяване, вкл. със смъртоносния СПИН – важното е хетеросексуалните хора да не се срещат, да не се задомяват, да не създават деца.

Но докато умните се наумуват, лудите се налудуват.

Ето защо е много важно кандидатите за евродепутати ясно да изразяват своето отношение към джендърските документи като Истанбулска конвенция и Стратегия за закрила на децата /всъщност, защо го криете – за изпедерастяването им по норвежкия еничарски модел!/. За съжаление, в листата на БСП попадна и подобен яростен апологет на сатанинската ИК; той не го и крие.

Ножът е опрял до кокала, разберете го, бащи, майки, дядовци!

Comments are closed.