Столична община – вече джендъри?!

От профила във ФБ на един общински съветник от ВМРО разбрахме потресаещата новина: в бланките за записване на деца в детските градини вместо “майка” и “баща” има графа “Родител-1” и “Родител-2”. Остава детето да бъде белязано като “то”. Впрочем, това вече бе направено в Бургас и Шумен; ето, че вече – и в столицата; утре – в други градове… 

За всички е пределно ясно – сороският джендъризъм бавно, но неумолимо пропълзява с гнусните си пипала навсякъде. Самата кметица Фандъкова бе осигурила 170 000 /словом: сто и седемдесет хиляди/ грешни лева за… охрана на гей-парада. Колко ли деца можеха да бъдат нахранени с тези пари? Нещо повече – с готовност прие цяла представителна група на хомосексуалисти и лесбийки в кабинета си и си направи с тях официална снимка; всички изглеждаха много щастливи, особено – нашата любима кметица, любителка на джендърите и на упражненията “ремонт на ремонта”.

Интересно, вкъщи децата й дали й викат “Родителко-2”? А тя, когато нещо я заболи, дали проплаква – вместо “Ох, мамо” – “Ох, родителко-2!”?

Букварчетата вече не започват с най-свещената думичка “м-а-м-а”; изхвърлихте от учебниците на децата ни дори “Родна реч” /защото тя е “на мама и татка”/ и “Родна стряха” /защото “тука майчина милувка сетих най-напред”. Готови сте да повърнете и майчиното си мляко – защото ви е платено!

Разберете, майцепродавци: гнусни сте, гнусни сте!

Какви майки са ви родили?

Пардон – не майки, а родителки-2?

Вървете на майната си!!

Comments are closed.