Прочетено

Демокрацията било налагане на ценности? Какво, по дяволите, значат “евроатлантическите ценности”, освен хомосексуализъм, педофилия, инцест, джендърия и содомия?

Това е “либералната демокрация”. Хем уж “зачиташ” свободата, но пък, виж, ако кажат нещо, което ти си квалифицирал като “език на омразата” /без да зачиташ мнението на другите/, то тогава ти ги санкционираш за това, че са си позволили свободата да ти кажат истината в очите. Като истински фашисти, нали?

Казват, че един наистина либерален човек никога не използва езика на омразата. Но – само ако не му противоречиш. И ако му представиш конкретни доказателства за глупостите, които твърди, за тях това е конспиративна теория. На фона на днешната либерална демокрация звучи като гротеска, цинично. И отгатнете за чии права се “борят” всички либерали и грантаджии, дето им викаме “десни”. Става ли ясно защо ги наричам либерал-фашисти?

 

Ванко Българионъ, ФБ

 

Искаме да живеем чрез щастието на другия, а не – от чуждото нещастие. Не искаме да се мразим и презираме един другиго. На този свят има място за всички и добрата Земя е богата и може да се погрижи за всеки.

Животът може да е свободен и красив, но ние сме загубили пътя си. Алчността е отровила душата ни, преградила е света с омраза и ни е заляла със страдания и кръвопролития. Мислим твърде много и чувстваме твърде малко. Повече от интелигентност се нуждаем от доброта и нежност. Повече от машини се нуждаем от човечност. Без тези качества животът ще бъде пълен с насилие и всичко ще бъде загубено.

Не се давайте на тези изкуствени хора – машинни хора с машинни умове и машинни сърца! Вие не сте машини! Вие не сте добитък! Вие сте хора!

Жестоките хора дойдоха на власт. Но те лъжат. Не изпълниха обещанието си, никога няма да го изпълнят. Диктаторите освобождават себе си, но поробват народа. Нека се обединим!”

Реплики на Чарли Чаплин във филма “Великият диктатор”

Comments are closed.