Децата – мишена за луди

Който съблазни едно от тия, малките, които вярват в Мене, за него ще е по-добре да му надянат воденичен камък на шията и да го хвърлят в морската дълбочина.

Иисус Христос

Виолета Станиславова

 

Наскоро в мрежата ми попадна съобщение, че в Пазарджик, в Комплекса за социални услуги за деца и семейства (КСУДС), се е провела ПОРЕДНАТА лекция с ДЕСЕТОКЛАСНИЦИ от профилирана гимназия „Иван Сергеевич Аксаков”. Пише че тя е партньор на Административен съд, Пазарджик и Комплекса за социални услуги за деца и семейства. Програмата е включвала: „Съдебна власт  – информиран избор и гражданско доверие. Отворени съдилища и прокуратури”. На вниманието на децата  организаторите са представили теми, които по-скоро подхождат на възрастни, отколкото на подрастващи:  Правата ни като граждани на Европейския съюз. Как може да защитим правата си чрез съдебните институции? Видове съдебни услуги. Достъп до правосъдие. Как да се предпазим да не станем жертва на престъпление. Детско правосъдие. Непълнолетните деца и  правосъдието – жертва и извършители на престъпление. (Всички теми по обучението са залегнали в Стратегията за детето и ювеналната юстиция.)

Лектор е бил Георги Видев – съдия в Административен съд в Пазарджик и Гергана Спасова – директор на КСУДС, Пазарджик, която е разказала на учениците историята за създаване на първата в България специализирана стая за изслушване на непълнолетни, известна като „Синя стая”, видовете услуги, които се предоставят в Цертъра за обществена подкрепа, звено „Спешен прием” и звено „Майка и бебе”. Съдия Видев от своя страна запознал учениците какви са основните им права като граждани на Европейския съюз, както и с Хартата на основните права на ЕС. След това е имало дискусия и се оказало, че тийнейджърите са компетентни по разискваните въпроси и не случайно са избрани за младши посланици за Европейския парламент.

Интересно е, че в края на лекцията са разиграли малки театрални сценки като са се пресъздали условията в „Синята стая” и учениците последователно са се превъплъщавали в ролите на психолог, дете – жертва на престъпление, съдия, прокурор и адвокат. Съобщението е качено от ТЕЛЕМЕДИЯ на 5.06.2019 г. Лекцията е още едно доказателство до каква степен надълбоко е проникнало в образователната система джендър-обучението при положение, че политиците декларираха официално, че Стратегията за детето  е спряна. Явно е, че по-големите ученици усилено се обучават по текстове от ювеналната юстиция, за да може като завършат гимназия, да знаят как се постъпва при отвеждане на дете от семейство и настаняването му в социални домове или при приемни семейства.

С голяма изненада разбрах, че в България имало и щастливи хора. Изявлението е на щастливците от младежката организация на ЛГБТ (лесбийки, гей, бисексуални и трансджендър хора) „Действие”, които се хвалят със своите последни постижения: „Щастливи сме да споделим с вас, че тъкмо се завърнахме от едно историческо за общността ни събитие. Младежка ЛГБТ организация “Действие” осъществи първото по рода си обучение на служители на МВР за реагиране при престъпления от омраза по хомофобски и трансфобски подбуди.

Участие взеха 56 полицейски служители и имаше представители от всички 28 ОД на МВР в страната. Наши лектори бяха от Комисия за защита от дискриминация, Академия на МВР, Красимир Кънев от БХК, Marja Lust и Yanitsa Bakalova от Roze in Blauw от Холандия, Goran Staton от Hate Crime Unit Forces на Полицията в Швеция, Borislav Dimitrov – правозащитник. Фасилитатор (фасилитатор е човек, който обезпечава успешна групова комуникация. Съблюдава правилата на срещата, нейните процедури и регламент, като позволява на участниците, да се концетрират на целите и съдържанието на срещата. Улеснява работата на групата, организира я, ръководи я, с цел – по-голяма ефективност на събитието. Сякаш нямаме българска дума) беше Мария Алкалай.

Тридневният семинар, който се проведе в Хотел Акватоник във Велинград, се осъществи с финансовата помощ на Justice Works program of the American Bar Association. Искаме да благодарим още на Американско посолство и Министерство на вътрешните работи.”

И как няма да се радват! Голямо щастие е да зашлевиш и унижиш полицията на България. Това се случва, защото Законът за Министерство на вътрешните работи  е синхронизиран със Стратегията за детето и Закона за детето. Промени са обнародвани в брой 24 на ДВ, и в  Закона за закрила на детето, Закон за социално подпомагане, Семейния кодекс! Направени са и обнародвани промени в правосъдната система. Промени, допълнения и изменения има и в други закони, за да се улесни работата на държавните институции.

Провеждат се обучения и по други линии. Например обучението на студентите от Варненския университет „Черноризец Храбър”, където трета година вече има специалности за джендър образование. Разкрити са две джендър специалности с магистърски програми.

Едната програма е “Джендър политики в педагогическите дейности”. Тя въвежда студентите в спецификата на политиките по равнопоставеност на мъжете и жените, като разглежда проблематиката главно от юридическа, психологическа и социологическа гледна точка.

Другата магистърска програма е наречена “Джендър политики и правна сигурност”.

На бъдещите студенти се обещава практика и стаж в областта на равенството между половете по проекта на МОН “Студентски практики” в детски градини и училища, както и в държавната и общинската администрация.

Обучението по двете магистърски програми се осъществява от Варненския университет “Черноризец Храбър” съвместно с Института за държавата и правото при Българската академия на науките.

Миналата година бе обявено, че и в Софийският университет ще подготвят студенти по джендър образование под ръководството на проф. Миглена Николчина. Ето и програмата, по която студентите ще се обучават:

1. Кризата на универсализма и просвещенските ценности; 2. Половата идентичност и дебатите около термина джендър; 3. Универсален субект и мъжко господство; 4. Мъжественост – женственост: от философските до всекидневните представи; 5. Психоанализата и културата на 20 век. Теории за мъжката и женската сексуалност; 6. Любовта – европейският феномен. Идентичност и различие през призмата на любовната двойка; 7. Теории и репрезентации на хомосексуалността; 8. Отвъд половото различие: андрогинът и машината. Половото различие и новите технологии; 9. Съвременни дилеми на равенството; 10. Расизъм и етноцентризъм; 11. Мултикултурализъм и либерална демокрация; 12. Глобализация и антиглобализъм; 13. Биополитика и гол живот; 14.  Феминизъм и универсализъм; 15. Човекът – един (не)завършен проект?

Благодарение на тези подготовки вече са обучени десетки български джендър работници и преподаватели, плъзнали из училищата и детските градини. Като добавим и преквалификационните курсове за учители, през които МОН ги задължава да преминат, ако искат да имат работа, се вижда, че джендър пропагандата и извратеното обучение, е обхванало не само всички етапи на развитието на децата от 3-18 г. Казвам от 3-годишна възраст, защото нямам представа как може едно бебе-сукалче от 0-3 години (според Стратегията за детето) да се обучи сексуално.

Да не забравяме привилегированите и продажни издателства, които най-нагло и безцеремонно, с цел тлъсти облаги, подлизурстват за финансирани от държавата техни проекти като издават детски книжки, изпълнени с гнусни за гледане картинки и текстове като по този начин се включват в обучението на  малките деца в секс перверзии. Примерите са много.

Само преди няколко дни в социалните мрежи една майка на детенце в детска градина с ужас забелязала, че мъничето рисува върху гърба на лист, който се оказал скъсана страница от детска книжка незнайно как попаднала при него (по-късно разбрала от други родители, че е издадена от издателство „Фют), на която прочела част от следното разказче:

„Вкъщи Лина и Марти оставиха на мира майка си и започнаха да разпитват баща си.

Татко, когато човек иска да си има бебе, трябва да се секси, нали?

Какво означава „да се секси”? – почеса се тате по главата.

Лина и Марти се разкискаха и тате се досети.

Искате да кажете, да прави секс? Да спи с някого? Да прави любов?

Така де! Да се секси – каза Лина.

Разбирам – отговори тате. – Искате ли да знаете как става това?

Мъжът вкарва пениса си във влагалището на жената – викна Лина. – И след това…

Ама преди това трябва да се целуват – прекъсна я Марти.

Бляк! Ама че гнусно! – сбръчка нос Лина.

Възрастните не го намират за чак толкова гнусно – подсмихна се тате. – И сега ще ви разкажа защо. Но все пак имате право: мъжът поставя пениса си във влагалището на жената. Телата им там долу си пасват съвсем точно като…

Като блокчета от „Лего” ли? – замисли се Лина.

Точно така – кимна тате. – Ето как става: мъжът и жената ужасно много се обичат, за да решат да правят секс. И щом го поискат, пенисът на мъжа се втвърдява.”

Родителите вече се събудиха и започнаха да негодуват, но армията от духовни чудовища се увеличава с всеки изминат ден. Все повече подобни книги за деца се издават в големи тиражи и все повече нараства броят на издателства, които тихомълком бълват огромни тиражи от развратните си илюстровани книжки. Разбира се с подкрепата на българското законодателство.

Няма да споменавам конкретно гей клубовете, безбройните сайтове и програми на наши и чужди НПО-та, които заливат не само интернет пространството, но и организират фестивали, спортни и театрални прояви, джендър обществени събития, върхът на който е София Прайд, реализиран с любезното съдействие на общинарите начело с кметицата Фандъкова и други държавни и международни институции. За юнския гей парад към участниците бе отправено специално изявление за подкрепа и окуражаване от официални представители на повече от 36 държави и междуправителствени организации по света, което показва колко всеобхватно пипалата на октопода са проникнали в демонизирания свят, в който живеем. Ето част от текста и подписите.

„С подписването на настоящото изявление, ние окуражаваме всеки да се възползва от тази възможност да подкрепи и защити ценностите на толерантността и правата на човека и да се присъедини към София Прайд шествието, за да посрещнем ЛГБТИ хората без предразсъдъци и дискриминация като равни граждани и да насърчим ЛГБТИ равенството. Очакваме прайда и пожелаваме на всички да празнуват мирно и изпълнени с гордост!”

Подписали са го посланиците на Австрия, Белгия, Бразилия,  Канада, Република Хърватия, Германия, Кралство Дания, Република Финландия, Френската република, Исландия, Ирландия, Държавата Израел, Кралство Нидерландия, Кралство Норвегия, Великото Херцогство  Люксембург, Нова Зеландия, Република Словения, Южна Африка, Кралство Испания, Кралство Швеция, Обединеното кралство, Съединените американски щати, Представителство на Детски фонд на ООН (УНИЦЕФ), Представителство на Върховния комисариат на ООН за бежанците (ВКБООН), Фондация за свободата „Фридрих Науман.

Толерантността, хомосексуалността и защита на сексуалната ориентация шества в медиите – пресата и телевизиите чрез техните коментатори и филми. Преди няколко вечери, гледайки филм по БТВ „Синема” в рекламния им блок показаха реклама с надпис: „Търсим приемни семейства”.

Разбирате ли какво тотално промиване на мозъци и чудовищна манипулация съзнателно и законно се извършва над целия народ?

Не е ли пусната в ход машината за унищожаване на българските деца, семейства, нация, държава?

Не е ли късно не само за родителите, но и за цялото българско общество, да се бори за спиране на Стратегията за детето, основа за новия Закон за детето, след като тя вече е факт и действа чрез вмъкнатите различни точки, параграфи, изменения и допълнения в закони, които вече са гласувани от парламента и са влезли в сила? А заигравката с Истанбулската конвенция и Стратегията за детето, е хвърляне прах в очите. В последните месеци обаче намеренията и действията на управляващите станаха явни. Хората разбраха какво вършат зад гърба им народните избраници, затова се появиха и масовите протести. Но почвата е обработена и е засадена отдавна със смъртоносни семена. Капанът щракна. Казват че Законът за детето ще влезе в сила 2020 г. Какво ли ще се случи след този срок след като и сега в България се отнемат насилствено деца от родители и се дават на приемни семейства, на които българските данъкоплатци плащат много, много по-големи заплати от минималната.

Връщам се обратно към началото на статията. Как мислите, на колко още места в България се правят подобни срещи с ученици на подобни теми? На този въпрос може да отговорят МОН, Социалното министерство, Прокуратурата с техните лектори, социални институции, директори на училища и пр. държавни институции, както и НПО-та занимаващи се с работа с деца и обучението им, и още кой знае колко известни, и неизвестни на нас, организации. А защо не и Синдикатът на учителите? Чудя се – мъртъв ли е или е 100% ЗА подкрепа на унищожителите, затова мълчи?! А би трябвало учителите първи да бият камбаната и заедно с родителите да застанат на предната линия на протестите.

Много добре знаем, че ръководителите на държавата не се интересуват от това какво мисли народът и не се съобразява с него. Сами са го доказали. Имам предвид протестите в цялата страна на родители несъгласни със сексуалното обучението на децата им в детските градини и училищата, в интернет сайтовете, групите против джендър идеологията, хилядите събрани подписи, стотиците декларации, становища, писма, предложения, възмущения, заради текстовете вложени в Стратегията за детето, Закона за детето в други закони. Но техният глас е глас в пустиня. Управляващите не чуват народните клетви. Те са глухи, слепи и неми за страданията им. Не им пука какво ще стане с невинните дечица, които насила ще изтръгват от прегръдките на родителите им и ще ги хвърлят на арената в ноктите на умопобъркани хищници да се гаврят с тях и да ги осакатят физически и психически пред очите на Бога и света. За тях е важно бизнесът да върви и парите да текат. Готови са да разрушат и почернят стотици хиляди български семейства. По повеля на глобалистите и еврогейските им господари, да разкъсат завинаги най-свещената, божествена връзка на живота – любовта между майка и дете. И да погубят България. Не можем да ги спрем. Те са легиони. Слуги на дяволската разруха, които ще превърнат кошмарите ни в ежедневие. Въпрос на време е. Машината е задействана.

Въпреки това, ние, все повече намаляващите нормално мислещи хора, няма да отстъпим назад! Ще отстояваме до последно истината и правото ни на живот! Поне с тези, които са се събудили от дълбокия сън, които не се страхуват и на които не им е безразлично какво се случва в Родината, надвиснала над пропастта на безумието граничещо със шизофрения. В която и държава да избягаме, навсякъде ще бъдем чужди, нежелани, нисша категория (дори и образованите) и никога няма да имаме покой. България е нашият дом. Нашето убежище. Нашето място е тук. Сега тя има нужда от нас и трябва да я защитим, за да не бъдем заличени от лицето на планетата. За да не се превърнем в територия, населявана от чужди хора с чужди култури, които ще тъпчат свещената ни земя и костите на предците ни. В историята на човечеството има много примери за изчезнали нации. Нима ще допуснем ние да сме следващите, след хилядолетното ни съществуване на земята?

Мили хора, родолюбиви българи, помогнете на българските дечица. Интересувайте се какво се случва в обществото ни, имайте позиция, не мълчете, не заривайте главите си в пясъка и не мислете, че това не се отнася за вас. Борбата за защита и спасяване на децата трябва да се превърне в национална кауза, а не само на родителите. Вдигнете поглед от пъпа си и се огледайте. България умира!

Comments are closed.