Спасете нашите деца и внуци! Приватизира се социалният сектор! Децата стават собственост на доставчици на социални услуги!

Група НПО (“доставчици на социални услуги”) ще приватизират социалния сектор и ще могат безпрепятствено да отнемат дечицата от домовете им, въпреки лъжите на Премиера и социалния министър, че това не било вярно. Ето извадки от Закона за социалните услуги (ЗСУ), който е тихомълком приет от НС и влиза в сила от Нова година:

Частни фирми – НПО, “доставчици на социални услуги” (чл. 30) могат да бъдат както чуждестранни лица (чл. 30, т. 2), така и чуждестранно финансирани (чл. 41, ал 2).  Ясно ли е: чуждестранно финансирани! Да сте чували нещо за Норвежкия финансов механизъм? Да знаете колко десетки млн евра е налял в МС? И как така чуждестранни лица ще доставят “социални услуги” на български граждани? Но – да четем по-надолу.

Чуждестранните доставчици няма да имат нужда дори от лиценз по българските закони (чл. 31, ал. 3).

“Доставчиците на социални услуги” се финансират от държавния и общинските бюджети плюс такси от гражданите (чл. 48, ал. 3; доставчиците, значи, сами ще си определят таксите!?; ами ако поискат 1 млн?; и защо ще им ги даваме?!) плюс чуждестранните им спонсори (чл. 41).

Доставчиците имат основно участие в приемната грижа (това пък е нов чл. 34а от Закона за закрила на детето (ЗЗД); хубава закрила, няма що – еничарска!).

При спорове за родителски права тяхното (на доставчиците!) становище дали сте годни за родител, ще се използва пред съда (нов чле. 138а от СК).

Доставчиците имат достъп до всичките ви лични данни (чл. 81, ал. 1 от ЗСУ).

Мерки за закрила на детето се предоставят като социални услуги (вкл. задължителни!); чл. 88, ал. 2 от ЗСУ и чл. 74, ал. 1 от ЗСУ, чл. 74, ал. 1 от ЗСУ, чл. 36д, ал. 3 от ЗЗД; чл. 4, т. 4 и т. 5; чл. 20, ал. 2, т. 2 от ЗЗД.

Доставчикът е член на Мултидисциплинарния силов екип за извеждане извън семейството на дете само по сигнал (чл. 36, ал. 3, ЗЗД).

Това пише в последните промени, обнародвани в ДВ, бр. 24/22 март; в сила от 1 януари 2020 г.

 

настръхнаха ли ви косите? Чакайте, има още.

Само по сигнал могат да ви отнемат детето в рамките на 24 часа без съдебна заповед (чл. 36г и чл. 36д, във връзка с чл. 27 (1) от ЗЗД (ДВ, бр. 24/22. 03. 2019, в сила от 01. 01. 2020 г.

Родителите са виновни, съгласно чл. 27 (2) от ЗЗД: едва след един месец ще трябва да доказвате пред съда, че сте невинен (разбира се, стига да имате пари за адвокат).

Домът ви не е защитен! Само по сигнал, вкл. анонимен, социалният “доставчик на услуга”, чети: еничарин, може да влезе в дома ви – без съдебна заповед! – и да състави социален доклад с огромно количество лична информация, както и да претърси дома ви (напр. какво имате в шкафа, хладилника; това са го е правила тайната полиция на женевския диктатор Калвин преди 400 години); вж чл. 10 (1) и приложение 1 от Наредбата, изменена с Постановление на МС № 0104/ 2 май 2019 г.

Въз основа на преценката на “доставчика” ще се оценява вашата родителска компетентност, ще ви се дават допълнителни предписания как да си гледате децата (чл. 11 от Наредбата) или ще ви се наложат “мерки за закрила”, вкл. отнемане на детето (чети: за изтръгването му от свещените майчини обятия!); чл. 14 (3) и чл. 20 (2) от Наредбата. Може и изобщо да не се предприемат “мерки за реинтеграция” (чл. 17 (2) от Наредбата) и детето да се даде на неизвестно вам лице за осиновяване (чл. 93 (2) и (3) СК, вкл. в чужбина (също неизвестно къде; и после ходете да го търсите по света, вероятно и със сменено име!

Няма отговорност за “доставчика” за фалшиви сигнали, неправомерно отнемане на деца (а има ли правомерно?!), неверни доклади и пр.

Всяко българско дете е в риск! Критериите за това са неясно дефинирани (самотен родител – и какво от това; той по-безотговорен и по-малко грижовен ли е?), многодетно семейство (значи – не раждайте повече от едно!; нищо, че сме в демографски колапс!( недостатъчно жилищна площ (трябва да имат апартамент като хиподрум ли?), недостатъчно доходи (бедността не била порок; а колко трябва да бъдат според социалния еничар?), увреждания/болест в семейството (Хитлер направо ги избиваше!), както и други “обстоятелства” по преценка на Негово Величество Доставчик (параграф 1 от ЗЗД, чл. 4-6 от Наредбата).

Пуска се и Телефон на доверието 116-111, който се обслужва от частни НПО, с чуждестранно финансиране, чрез който всеки съсед или неприятел може да подаде сигнал срещу вас или детето ви.

 

Предстои още (пак според изискванията на ИК):

Задължително сексуално обучение от 4-год. възраст (разбира се, с насърчаване към Третия пол);

Задължителни посещения-“социален патронаж” в дома ви за деца от 0 до 3-год. възраст (трябва да пускате всеки, представящ се за “доставчик”; ами ако е престъпник, дошъл да ви обере?;

Ювенилна юстиция (Детски съд): детето ви ще може да ви съди, задето не сте му дали пари или сте го наказали; ставате му абсолютно подчинен и безправен; трябва да му угаждате на всеки каприз, за да не ви изправи пред съдия; впрочем, без да съобрази, че той ще отреди отнемането му от семейството.

 

Ето я кървавата война, която собствената държава отваря срещу българските семейства и децата им!

къде са били народните ни представители, когато са се приемали тези сатанински закони и поправки?

Къде е Конституционният съд, за да се самосезира относно завоалираното заобикаляне на отхвърлената от него, като недопустима с Конституцията, ИК?

И ако SOS значи “Спасете нашите души!”, какво да извикаме днес ние, бащите и майките, бабите и дядовците?

Защо искате час по-скоро да затриете народа си?!

Comments are closed.