340 абсолвенти от випуск 2019 на ФОЗ получиха своите дипломи

На тържествена церемония 340 абсолвенти от Випуск 2019 на Факултета по обществено здраве на МУ-София получиха своите дипломи.

В академичното си слово ректорът на МУ-София проф. д-р Виктор Златков посочи: „Всяка година преподавателската общност посреща един нов випуск и изпраща друг. Годините градят дълголетието и традициите на нашата Алма матер. Дали ви научихме на всичко, необходимо за вашата професия? Искам да вярвам, че предстоящите години ще запазят в душата ви признателност към вашите учители и институцията на МУ-София.

В този тържествен ден не забравяйте и усилията на вашите родители и близки, които пожертваха време, средства и енергия, за да ви подкрепят в избрания от вас професионален път. Този празник е достоен  и за тях, защото те виждат осъществени, както вашите, така и своите мечти“.

Завършващите от специалностите „Обществено здраве и здравен мениджмънт“ степен бакалавър и магистър, „Управление на здравните грижи“ – бакалавър, магистър,  „Медицинска сестра“, „Акушерка“, „Лекарски асистент“, „Кинезитерапия“, „Трудова медицина“ и „Стратегически мениджмънт на фармацевтичната дейност“ получиха своите дипломи от ректора проф. д-р Виктор Златков, декана на факултета проф. Магдалена Александрова и проф. д-р Цекомир Воденичаров.

Tags: , , ,

Comments are closed.