Ругателите на националните светини трябва да бъдат наказвани

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ,

 

В Наказателния кодекс има постановки за съответни санкции при измяна към Родината.

Как обаче да определим бълвоча на евродепутата Ал. Йорданов, който той на 19 февруари собственоръчно е написал на фона на своя фотография пред Бюст-паметника на Рейгън в Южния парк (позволили сме си да редактираме пунктуално тези гнусни брътвежи, сътворен от литератор, защото той е скаран със запетайките, тиретата и главните букви; тафтологиите и грапавините в израза ги оставяме; всичко това е най-малкият проблем в случая):

“Свободата си от турско робство я дължим на САЩ. Това трябва да се знае на днешния ден, а шпионите на Русия като Васил Левски и Христо Ботев са си получили онова, за което са се борили: единият – куршум в челото, другият – бесилото.

Какво почитаме днес? Ами почитаме един руски шпионин, който буквално е работил не за освобождението на България от турско робство, а за интереса на Русия, и то – не само в България, а и на целите Балкани.

Гражданско общество не се гради с революционни комитети и това САЩ вече неведнъж са ни го доказвали, дори с помощта, която са ни оказвали, за да се освободим от робството.

Но днес честваме един шпионин на Русия, защото така искаха от Москва в продължение на толкова много години, а не истинските дела на героите, които са оставили всичко в САЩ и са дошли в България, за да дадат гласност и да ни помогнат да се освободим от робството.

Това петно, леке, което честваме днес и трябва да се опомним като народ и да разгласим истината, че Левски не е работил за България и българите, а за Русия и себе си. Питали ли сте се защо никой не е тръгнал да го освобождава, като е хванат, след като всички са го обичали?

Отговорът е ясен: лекетата, шпионите на Русия никой не ги обича, затова и нито един българин не се е застъпил за него дори и в съда в София.”

 

Уважаеми господин Президент,

Не смятате ли, ако това не е фейк, че подобни евродепутати-майцепродавци трябва да бъдат отзовавани от Брюксел?

И, още: че е крайно време в Наказателния кодекс да залегне текст, санкциониращ подобни автори, позволяващи си да изопачават историята ни и да ругаят и злепоставят националните ни светини, които са опора на националното ни самосъзнание?

 

Бъдете здрав!

Comments are closed.